پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 08
کد خبر: ۲۸۶۸۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اهمیت ایمن کردن فضای آموزشی و تلفیق آموزش مجازی و حضوری و فراهم کردن شرایط برای تحصیل دانشجویان با کمترین خطر سیاست مسئولین است.
شعار سال: دکتر علی‌اکبر حق‌ دوست، در بازدید از مرکز بهداشت استان همدان و در جمع خبرنگاران گفت: در شرایط جنگی باید عاقلانه مدیریت کرد و متناسب با شرایط، آرایش جنگی را تغییر داد.

وی با اعلام اینکه سه ماه، مدت طولانی است و نمی‌توان برای سه ماه آینده تصیم قطعی گرفت، افزود:
برای مقابله با کرونا باید حرف و عمل‌مان یکی باشد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: باید تدبیر لازم برای استفاده از وسایل حفاظت فردی همچون ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و شستشوی مرتب دست و صورت را جدی گرفت.

حق دوست با بیان اینکه تاکنون کرونا در استان همدان به طغیان جدی منجر نشده است، تاکید کرد: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و لزوم مدیریت وضعیت فعلی از گسترش کرونا در استان پیشگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه در مورد کرونا از ابتدا در کل کشور برنامه‌هایی برای توانمندسازی کادر درمانی انجام شده، اظهار داشت: در طی گزارش‌ها و بازدید‌های صورت گرفته، استان همدان در زمینه مقابله و پیشگیری نسبت به متوسط کشور، وضعیت بهتری داشته است.

حق دوست ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و به کارگیری علم و دانش در استان همدان تاکنون طغیان جدی ایجاد نشده که امید است با درایت، بیماری در سطحی که به طغیان نیانجامد، مدیریت شود.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه احساس می‌کنم توان علمی دست‌اندرکاران به اندازه کافی بوده و رشد خوبی در خصوص آموزش‌های کادر درمانی برای مقابله با کرونا پیدا کرده ایم، افزود: بیماری جدید و دانش ما اندک است، اما تلاش بر این بوده که مستندات علمی به صورت منطقه‌ای که حاصل تحقیقات کاربردی باشد در عملکرد‌ها وارد شود.

وی در مورد برنامه برای کاهش تلفات نیز گفت: به تدریج تجربه و علم ما در حال افزایش است و برخی مداخلات دارویی و درمانی که در پروتکل‌ها بود از حیث درمان خارج شده و شیوه‌های جدیدی وارد شده که همین موضوع منجر به کاهش میزان مرگ و میر در کشور و جهان شده است.
 
 
برای مقابله با کرونا باید حرف و عمل‌مان یکی باشد



شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار: 20 تیر ۱۳۹۹، کد خبر ۱۴۰۸۵۰۱، https://www.khabaronline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
0
0
فعلا که کسی به نهادهای دولتی و عملکردشون اعتمادنداره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین