پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۴۳۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۲
در دو سال اخیر، مکرر بحث وجود صید ترال در جنوب کشور گزارش می‌شود و مکرر توسط سازمان شیلات تکذیب شده و رد می‌شود. اخیرا معین‌الدین سعیدی نماینده جنوب بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، خبر ارسال شکایت از مجوز‌های ارایه شده توسط سازمان شیلات، به کمیسیون اصل ۹۰ را داده است.
شعار سال:معین الدین سعیدی نماینده جنوب بلوچستان در مجلس شورای اسلامی  در نشست خبری با خبرنگاران  ، خبر شکایت از سازمان شیلات بابت صید ترال و ارسال آن به کمیسیون اصل ۹۰  را داده است.

عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان در پاسخ به سئوالی درباره صید ترال گفت: صید ترال صید مخربی است که هم دودش در چشم صیاد می‌رود و هم در چشم دوستدار محیط زیست.شکایت از این روش صید و سازمان شیلات به عنوان متولی مجوز‌های آن به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ارسال شده است . امیدواریم بتوانیم با نوع نگاهی که هم‌اکنون در قوه قضاییه وجود دارد این نوع روش صید را ممنوع کنیم.

سوال اینجاست که با اثبات و محکومیت احتمالی سازمان شیلات و ممانعت از تکرار صید ترال، چه کسانی می توانند از این سازمان و مدیران وقت آن شکایت کنند؟ مسئله حقوقی که مسلما ابعاد و دامنه های وسیعی داشته و احتمالا در آینده نزدیک، مورد بررسی و تحلیل پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، قرار خواهد گرفت .
 

اختصاصی پایگاه تحلیلی- خبری شعار سال
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین