پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۶۰۶۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۹

یک باند قاچاق دارو از ایران به عراق کشف و خنثی شد

دستگاه اطلاعاتی ارتش عراق اعلام کرد که بزرگترین عملیات قاچاق دارو از ایران به این کشور را در استان "دیالی"کشف و خنثی کرده است.
شعار سال: رسانه‌های عراقی روز پنجشنبه به نقل از دستگاه اطلاعاتی ارتش این کشور گزارش دادند که این دارو‌ها با هدف فرار از پرداخت تعرفه گمرکی به ارزش بیش از صد‌ها هزار دلار به وسیله ۱۹ کامیون با عبور غیرقانونی از جاده‌های خانقین به استان دیالی واردشده بودند.
ارتش عراق اضافه کرد که متهمان دستگیر شده همراه با کامیون هایشان برای انجام اقدامات قانونی علیه آن‌ها به مراجع قانونی تحویل شدند.

پیش از این نیز چندین بار نیرو‌های امنیتی ایران مستقر در مرز‌های ایران و عراق از خنثی کردن عملیات قاچاق دارو به عراق و دستگیری عوامل آن‌ها خبر داده بودند.

رئیس سازمان غذا و داروی ایران نیز قبلا در این باره گفته بود: قاچاق دارو از کشور به علت قیمت پایین آن در ایران و افت ارزش ریال نسبت به ارز کشور‌های همسایه به مراتب نسبت به قبل بیشتر شده است و قاچاقچیان با سوءاستفاده از این فرصت با خروج دارو سود‌های سرشاری کسب می‌کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 24 مهر  1399، کد خبر: 84077159،  www.irna.ir

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
0
0
مگر اینکه داروها به طور قاچاق بهایران برسن وگرنه که هیچچ راهی نداره این دارو ها به دست مردم برسه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
0
0
واقعا نميدونم چرا عده اي ايراني حاضر ميشن كه بيان خون مردم رو براي پول تو شيشه كنن
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین