پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۶۶۴۹
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
وزیر صنعت، معدن و تجارت هم افزایی میان واحدهای تولیدی را ضروری دانست و بر همپوشانی صنایع برای دستیابی به اهداف توسعه‌ای تاکید کرد.
شعار سال: علیرضا رزم حسینی در نشستی که در شرکت ذوب آهن اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: صنایع مختلف باید همدیگر را پشتیبانی کنند و همه صنایع در کنار هم و با هم در یک مجموعه دیده شوند.

وی همچنین برنامه وزارت صنعت، معدن و‌تجارت را حرکت در راستای سینرژی و هم‌افزایی میان واحد‌های تولیدی برای نیل به جهش تولید و اهداف توسعه‌ای دانست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود ذوب آهن اصفهان را آغازگر صنعت فولاد در کشور معرفی کرد و افزود: این مجتمع متخصصان مهمی را تربیت کرده و بانی فولاد کشور محسوب می‌شود.

رزم‌حسینی یادآوری کرد: فولاد‌هایی از جمله فولاد کرمان، فولاد سنگان و فولاد میانه از ریشه ذوب‌آهن اصفهان به وجود آمده‌اند و در حال فعالیت هستند.

وی با اعلام اینکه چراغ فولاد روز به روز باید در ذوب‌آهن پر فروغ‌تر شود، افزود: ذوب آهن باید با افزایش تولید و تنوع محصولات روز به روز توسعه یابد و به دوران طلایی خود برگردد.

تشکیل کمیته‌ای برای پیگیری مسائل مرتبط با ذوب آهن اصفهان با محوریت ایمیدرو
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین از ایمیدرو خواست تا در خصوص مسائل و مشکلات این مجتمع از جمله تامین مواد اولیه با تشکیل کمیته ای، پیگیری‌ها و اقدامات لازم را در اسرع وقت انجام دهد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از گسترش‌نیوز، تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۴۰۹۶۵، gostaresh.news
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین