پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۷۲۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴

آقای رئیسی بسم‌ا...

سربازی در دادگستری بابلسر به‌دلیل پوشیدن ماسک توسط بازپرس دادسرا و عدم شناخت ایشان، از وی کارت شناسایی مطالبه می‌کند که با واکنش جناب بازپرس مواجه می‌شود و او را ضرب و شتم می‌کند. متعاقب آن این خبر در فضای عمومی بازتاب گسترده‌ای پیدا می‌کند و رسانه‌ها و صداوسیما به‌عنوان یک مطالبه جدی به آن واکنش نشان می‌دهند.
شعار سال: خبر تلخ بود و مشمئزکننده، سربازی در بابل به‌خاطر انجام وظیفه، کتک می‌خورد و رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به این امر واکنش نشان می‌دهند. جریان از این قرار است که سربازی در دادگستری بابلسر به‌دلیل پوشیدن ماسک توسط بازپرس دادسرا و عدم شناخت ایشان، از وی کارت شناسایی مطالبه می‌کند که با واکنش جناب بازپرس مواجه می‌شود و او را ضرب و شتم می‌کند. متعاقب آن این خبر در فضای عمومی بازتاب گسترده‌ای پیدا می‌کند و رسانه‌ها و صداوسیما به‌عنوان یک مطالبه جدی به آن واکنش نشان می‌دهند.
 
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به رضایت شخصی سرباز بابلی از فردی که رفتار نامناسبی با او داشت، اظهار کرد: ستادکل نیرو‌های مسلح رسیدگی به این موضوع را وظیفه خود می‌داند و درهمین راستا موضوع به ریاست قوه قضائیه نیز منعکس شده و ما منتظر اعلام نتیجه ازسوی ایشان هستیم.
 
امیر غلامرضا رحیمی‌پور درباره آخرین جزییات ضرب و شتم سرباز بابلی گفت: اداره سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح پس از اینکه از این موضوع باخبر شد، بلافاصله اقدامات خود را برای رسیدگی به آن آغاز کرد.
 
وی با بیان اینکه متاسفانه در پیگیری‌های بعدی مشخص شد که گزارش واصله درست است، ادامه داد: بلافاصله درخواست دادیم تا جلسه‌ای با حضور رئیس بازرسی ستاد کل نیروهای مسلح کیست، کارمند خاطی و سرباز جوان و خانواده‌اش تشکیل شود و در آن جلسه فرد خاطی از سرباز عذرخواهی کرد و موضوع از جنبه شخصی حل و فصل شد.
 
امیر رحیمی‌پور با بیان اینکه اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنان در حال پیگیری است، گفت: ستادکل نیرو‌های مسلح رسیدگی به این موضوع را وظیفه خود می‌داند، در همین راستا، موضوع به ریاست قوه قضائیه نیز منعکس شده و ما منتظر اعلام نتیجه از سوی ایشان هم هستیم.
 
وی تاکید کرد: این سرباز به وظیفه خود عمل کرده و اتفاقا وظیفه‌اش را نیز به‌درستی انجام داده است. او در حین انجام وظیفه لباس نظامی و خدمت به تن داشته و به همین دلیل موضوع از جنبه و بعد سازمانی نیز درحال پیگیری است. پس از آنکه ستاد کل نیرو‌های مسلح موضوع ضرب و شتم سرباز را تایید کرد و بازپرس هم به‌خاطر تقصیرش عذرخواهی کرد و اینکه ستاد کل هم از رئیس قوه قضائیه درخواست کرده است که به این امر واکنش نشان دهد و از طرفی سرباز مذکور فقط از حیث جنبه خصوصی اعلام رضایت کرده است، افکار عمومی منتظر اقدام رئیس قوه قضائیه هستند، پس بسم‌ا...، تا مردم همواره دستگاه قضایی را ملجا و پناهگاه انسان‌های ستمدیده بدانند.

شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از روزنامه آرمان ملی، تاریخ انتشار:۲۶ آذر۱۳۹۹، کدخبر: armanmeli.ir، ۳۰۳۸۳۴
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۶
0
0
برای چی باید این ها یک سرباز بیچاره رو که هیچی نداره و تنها امیدش پایان خدمت خودش هست این همه اذیت و ازار کنن
آخرین اخبار
پربازدیدترین