پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۲۳۵۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
نماینده مردم رفسنجان با بیان اینکه حضور چینی‌ها در مزارع ماینینگ رفسنجان قانونی است، گفت: تشکیلات گسترده‌ای که در این مزارع به چشم می‌خورد حاصل سرمایه گذاری مشترک ایران و چین است.
شعار سال: حسین جلالی درباره حضور چینی‌ها در شهرک صنعتی رفسنجان برای استخراج رمزارز اظهار داشت: بنده اطلاع چندانی در این خصوص ندارم فقط می‌دانم که چینی‌ها در این منطقه سرمایه گذاری کرده‌اند.
وی افزود:، اما اینکه مصرف برق آن‌ها چقدر است و اینکه آیا به نرخ برق مصرفی آن‌ها آزاد و یا یارانه‌ای است، اطلاع چندانی ندارم.
نماینده مردم رفسنجان گفت: طبق اطلاع بنده تمام مراحل قانونی و با مجوز است، ولی دستگاه‌های عظیمی احداث کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: چینی‌ها و ایرانی‌ها به طور مشترک در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تشکیلات گسترده‌ای دارند.
جلالی گفت: یک بار با استاندار از این مزارع بازدید کردیم، ولی طبق اطلاعاتی که بنده کسب کردم تمام ماینر‌ها و این تولیدکنندگان رمزارز با مجوز دولت و با نرخ آزاد برق محاسبه می‌شود.
وی یادآور شد: اکنون که دچار کمبود برق شدیم و قرار است خاموشی‌ها منطقه بندی شود نسبت به قضیه حساس شده‌اند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: باید بررسی کنیم که مجوز‌های این استخراج کنندگان تا چه میزان صحت دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار ۲۵ دی ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۲۴۴۰۱، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
0
دولت خودش در این مزارع با برق دولتی داره ماین می کنه بعد گناه قطعی برق رو دارن گردن ملت میندازه که دارید ماین می کنید. واقعا تو چه مملکتی داریم زندگی می کنیم؟ اگر واقعا این حرف ها دروغه رئیس جمهور یا یکی از وزرا بیاد شفاف سازی کنه.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
0
دولتی ها دارن نیاز های اولیه رو از مردم دریغ میکنن و مردم هم روز به روز با کرامت بیشتری برخورد میکنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵
0
0
واقعا این اگر ظلم به مردم نیست پس چسه که این همه بلا داره سرمون میاد؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین