پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۵۷۷
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴

امضای قرارداد فروش ۵۰ فروند اف-۳۵ به امارات متحده

منابع مطلع از عقد قرارداد امارات متحده با آمریکا جهت خرید ۵۰ فروند جنگنده نسل پنجم «اف-۳۵» و شماری پهپاد رزمی خبر دادند.
شعار سال: رویترز از عقد قرارداد برای خرید جنگنده‌های «اف-۳۵» و پهپاد‌های رزمی با آمریکا خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» منابع مطلع در این زمینه گفتند که امارات متحده عربی قرارداد خرید ۵۰ فروند جنگنده اف-۳۵ و ۱۸ فروند پهپاد رزمی با آمریکا منعقد کرده است. این توافق در آخرین روز‌های کاری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا با امارات منعقد شده است. نوع پهپاد‌های رزمی ارسالی به امارات نیز «ام کیو- ۹» اعلام شده است.

«کلارک کوپر» دستیار سابق امور نظامی و سیاسی وزارت امور خارجه آمریکاپیشتر گفته بود که دونالد ترامپ پیش از آنکه کاخ سفید را ترک کند قرارداد فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات را امضا خواهد کرد. وی گفت: «در خصوص امضای توافق با امارات توسط ترامپ تا پیش از ۲۰ ژانویه (۱ بهمن) همه چیز در این مسیر قرار دارد.»

کوپر پیشتر گفته بود که انتظار نمی‌رود که رسیدن «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا به قدرت تاثیری بر این قرارداد که ۲۳ میلیارد دلار ارزش دارد، بگذارد. طرح فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات درست پس از آن مطرح شد که ابوظبی روابط خود را با وساطت دونالد ترامپ به طور کامل با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی کرد.

بر اساس گزارش‌ها، ابوظبی پیشنهاد داده که خلبانان رژیم صهیونیستی طی مدت زمانی مشخص، بر هدایت جنگنده‌های آمریکایی برای امارات، نظارت کنند، مشروط به اینکه این خلبانان بعد از آن، همتایان اماراتی خود را آموزش دهند. منابع مذکور تصریح کردند، امارات همچنین پیشنهاد کرده است که پس از آموزش خلبان‌های اماراتی، خلبانان اسرائیلی بر برنامه استفاده از این جنگنده‌ها نظارت داشته باشند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار:۲ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر:۳۷۳۳۲۱۴، donya-e-eqtesad.com
خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین