پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۵۴۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۲
نشست هم اندیشی مدیران برق استان کرمان با واحد‌های تولیدی برگزار و اعلام شد واحد‌های صنعتی مصرف کننده ۴۱ درصد مصرف برق استان هستند و با توجه به مشکلات اقتصادی کشور، در الویت قطع شدن برق قرار نگیرند.
شعار سال، رئیس اتاق کرمان در نشستی با موضوع بررسی قطع برق در شهرک‌های صنعتی، گفت: سیستم تولید برق کشور یکی از بی تدبیرترین مدیریت‌های کشور را دارد، زیرا همیشه در فصول گرم و سرد سال با مشکل روبروست.
سیدمهدی طبیب زاده  افزود: ۱۰ تا ۱۲ درصد تولید برق در کشور به بخش خصوصی اختصاص داده شده، اما در حال حاضر چنان شرایط سختی برای نیروگاه‌های خصوصی ایجاد شده که سال آینده در تولید برق با مشکل روبرو خواهند شد. وی با بیان اینکه تولید و صادرات برق در انحصار کامل دولت قرار دارد، اظهار کرد: تامین برق یکی از شاخص‌های بانک جهانی برای اندازه گیری کسب و کار است و باید برای بهبود این فضا در این زمینه بیشتر تلاش شود.
طبیب زاده، خاطرنشان کرد: صنعتگر در شرایط فعلی با مشکلات زیادی از جمله تامین مواد اولیه، برگشت ارز، تغییر قیمت‌ها و مشکلات صادرات روبروست و انتظار این است همکاری لازم صورت گیرد که حداقل نگران قطعی برق نباشند. رئیس اتاق کرمان بیان کرد: ۴۱ درصد مصرف برق استان مربوط به صنعت است که امیدواریم اولویت قطع برق را به ۵۹ درصد باقی مانده اختصاص دهند.

*معاون استاندار: ۱۸۰ مگاوات برق بیت کوین در استان کرمان قطع شده است

در ادامه این نشست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان در رابطه با قطعی برق در استان گفت: پس از اطلاع از ایجاد مشکل برای شبکه برق، ۱۸۰ مگاوات برق مربوط به بیت کوین (ارز دیجیتال) در استان قطع شده و به هیچ وجه اولویت قطع برق با واحد‌های صنعتی و تولیدی و مصارف خانگی نبوده است. سیدمصطفی آیت اللهی موسوی، افزود: قطع برق این واحد‌ها بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ شورای تامین، در مواقع اضطرار صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: در استان کرمان بیش از مصرف برق، تولید برق داریم، اما شبکه پایدار کشور با مشکلاتی روبرو شده که باید همکاری‌های لازم برای جلوگیری از اختلال در این شبکه صورت گیرد. آیت اللهی موسوی، با اشاره به اینکه قطع برق مصارف خانگی در دی ماه تبعات بسیاری را به دنبال داشت، تصریح کرد: اگر چه می‌توان مصرف برق را ضمن هماهنگی با صنایع بزرگ مدیریت کرد، اما شهرک‌های صنعتی به ما پیشنهاد دهند در صورت قطع برق در شرایط اضطرار در چه زمان این اتفاق بیفتد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان، اظهار کرد: به هیچ وجه نمی‌خواهیم برق واحد‌های صنعتی و تولیدی استان قطع شود و واحد‌ها متضرر شوند، به همین دلیل برنامه ریزی و هماهنگی در این زمینه ضروری است.

*واحد‌های تولیدی نباید در اولویت قطع برق قرار گیرند

عضو هیات رئیسه اتاق کرمان نیز در ادامه این نشست با اشاره به اینکه قطعی‌های برق برنامه‌ریزی شده نیستند، گفت: عدم اطلاع قبلی قطع برق به واحدها، خسارت‌های میلیاردی برای برخی بنگاه‌ها به ویژه تولید پلی اتیلن و کاغذ و مقوا در پی دارد که باید این موضوع مدیریت شود.
عباس جبالبارزی، تصریح کرد: واحد‌های صنعتی در شرایط فعلی اقتصاد کشور فقط ۲۵ درصد از دیماند خریداری کرده را مصرف می‌کنند پس نباید در اولویت قطع برق قرار بگیرند.
وی افزود: خسارت‌های وارد شده به صنایع به دلیل قطعی برق باید برآورد و برای جبران آن‌ها چاره اندیشی شود.

گفتنی است در این نشست، با هم اندیشی صورت گرفته بین واحد‌های تولیدی و مدیران برق استان مقرر شد واحد‌ها ساعت مدنظر خود را برای قطع برق در شرایط اضطرار اعلام کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت گفتار نو، تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۹۹، کد خبر: ۳۹۸۵۸، www.goftareno.ir.
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
0
0
اقتصاد در ايران واقعا داره به سمت فروپاشي ميره ترو خدا صنعت گران رو از ايني كه الان هست بيشتر اذيت نكنيد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین