شعار سال، ساخت شهر فرودگاهی چابهار از اواخر مردادماه سال جاری آغاز شد، اما به خاطر اختلافات و جنجالهای به وجود آمده متوقف شد و تاکنون هم تعیین تکلیف نشده است.
فرمانده نیروی هوایی منطقه که پایگاه شکاری تحت نظر وی یک سالن مسافری دارد و سالهاست پذیرای پروازهای مسافری هم است؛ همان پنج ماه پیش خبرنگاران را دعوت کرد و برایشان از دلایل مخالفت ارتش گفت.
سازمان منطقه آزاد چابهار که کارفرما و طرف اصلی دولتیها در فرودگاه چابهار است، اما ترجیح داد باوجود درخواست فراوان رسانهها سکوت کند و آنها را به سعه صدر و صبوری فرا بخواند.
منطقه آزاد چابهار پنج ماه پیش در بحبوحه ساخت فرودگاه اعلام کرد یک هزار میلیارد تومان برای پروژه کنار گذشته و ۴۸۰ میلیارد تومان آن آماده است تا به پیمانکار پرداخت شود؛ تلاش خبرنگاران تسنیم برای شفافسازی این منابع هم تاکنون بینتیجه مانده است.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۹۹، کد خبر: ۲۴۴۴۲۴۵، www.tasnimnews.com.