پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۱۸۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
حسن وارسته تاکید دارد که ادبیات آبشخور تمام داستان‌های مااست و متاسفانه برخی فیلمنامه‌ها عاری از تفکر و ادبیات مناسب شده‌اند و بیشتر شبیه هم هستند و باید از ادبیات و آثار عزیزانی، چون مولانا و سعدی بیشتر استفاده کنیم.
شعار سال: حسن وارسته نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس، کارگردان، تهیه کننده و طراح صحنه آثاری، چون «پایتخت ۱، ۲، ۳، ۴»، «دودکش»، «چند می‌گیری گریه کنی»، «اگه میتونی منو بگیر»، «زندگی به شرط خنده»، «دیوار به دیوار»، «دنگ و فنگ روزگار» و «بچه مهندس ۲، ۳، ۴» است.

حسن وارسته در این خصوص که چه کاری آماده در دست دارد و مشغول چه کاری است گفت: از سریال بچه مهندس ۴ فقط چندین قسمت باقی مانده است که بعد از  پایان یافتن  در صف پخش قرار می‌گیرد.

وارسته در این خصوص که در شرایط فعلی نگارش چه نوع قصه‌هایی مخاطب را جذب می‌کند تصریح کرد: ادبیات آبشخور تمام داستان‌های مااست. به نوعی ما با ادبیات غنی خود قهر کرده ایم. به طور کل قصه‌هایی هایی که نوشته می‌شود متاسفانه بیشتر به سمت کاور کردن می‌رود اگر هر چقدر قصه و داستان‌ها از دل فرهنگ خودمان بیرون بیاید مردم استقبال بیشتری خواهند کرد متاسفانه خیلی کم به سمت ادبیات غنی و شفاهی مانند مولانا و سعدی می‌رویم به نظر من خیلی راحت می‌شود از ادبیات این عزیزان استفاده و حتی آن‌ها را به روز کرد و این ادبیات را با کمی تغییرات با شرایط روز جامعه نوشت یا اینکه از روی آن‌ها ایده گرفت. متاسفانه برخی فیلمنامه‌ها عاری از تفکر و ادبیات مناسب شده‌اند و بیشتر شبیه هم هستند و همین باعث آسیب شده است.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که شبکه نمایش خانگی با ممیزی کمتر کار تلویزیون را سخت نمی‌کند یا بر عکس بیان کرد: متاسفانه در شبکه‌های خانگی اتفاقی افتاده است و برخی از آن‌ها جیب مخاطب را استثمار می‌کنند در واقع شبکه نمایش خانگی یک پلتفرم است که بر اساس مسائل اقتصادی جلو می‌رود.

در پایان و در خصوص این سوال که آیا حقیقت دارد که یک نویسنده می‌تواند فیلم و سریال را با بازیگر و لوکیشن کمتر، ارزان یا گران بنویسد؟ اظهار کرد:  بله درست است به هر حال باید دخل با خرج یکسان باشد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از برنا، تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۱۴۷۶۱۶، www.borna.news
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۸
0
0
هرجا يه پول زيادي جمع بشه فساد كم كم رشد ميكنه و راه خودش رو پيدا ميكنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین