شعار سال: به نقل از عربی ۲۱، این سازمان در بیانیهای اعلام کرد که با همراهی «خدیجه چنگیز» موفق شده است این دادخواست قضایی را که در دادگاه فدرال شهر کلمبیا صادر شده، به دست بن سلمان برساند.
سازمان مذکور با اشاره به اینکه این پرونده در بیستم اکتبر گذشته تشکیل شده، یادآور شد که بن سلمان این دادخواست قضایی را از طریق واتس آپ و پست سریع دریافت کرده است.
در شکوائیه ارائه شده علیه بن سلمان آمده است که وی و دیگر مقامات سعودی از طریق توطئه قبلی اقدام به ربایش، بیهوش کردن، شکنجه و ترور این روزنامه نگار مقیم آمریکا و مدافع حقوق دموکراسی در داخل کنسولگری عربستان در استانبول کردندو این قتل باعث آسیب بزرگی به مدعیان شدده است.
شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شفقنا، تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۱۱۷۳۷۹، www.fa.shafaqna.com