پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۸۹۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
منابع خبری عراقی از ورود ملخ‌ها از استان بصره به ایران در پی افزایش دمای هوا خبر دادند. بنا بر اعلام اداره کشاورزی استان بصره، در پی افزایش ناگهانی و شدید دمای هوا در عراق و همچنین تشدید رطوبت در برخی مناطق، بخشی از ملخ‌های مهاجم از این استان دور شده و بخشی از آن‌ها نیز در حال حرکت به سمت ایران هستند.
شعار سال: بنا بر اعلام اداره کشاورزی استان بصره، در پی افزایش ناگهانی و شدید دمای هوا در عراق و همچنین تشدید رطوبت در برخی مناطق، بخشی از ملخ‌های مهاجم از این استان دور شده و بخشی از آن‌ها نیز در حال حرکت به سمت ایران هستند.

«عبدالجبار ناصر» مدیر بخش پیشگیری در اداره کشاورزی بصره اعلام کرد که چهار تیم مجهز، به مناطقی که تحت هجوم ملخ‌ها قرار گرفته‌اند اعزام شده‌اند تا فرایند ایمن‌سازی را انجام دهند.

وی افزود که این فرایند از جمله با سم‌پاشی و استفاده از مواد شیمیایی صورت می‌گیرد و تیم‌های اعزامی به طور پیوسته در حال رصد و کنترل اوضاع هستند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۴۹۵۹۵۶۳، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
0
0
با اين وجود نميشه زياد اميد به كشت و برداشت در سال جاري در ايران داشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین