پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۲۵۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
یکی از مدیران باشگاه استقلال می‌گوید: دستگیری آقای خلیل زاده به هیچ عنوان مانع از تداوم فعالیت‌های هیئت مدیره استقلال نمی‌شود و از نظر قانونی منعی برای برگزاری جلسات این هیئت وجود ندارد.
شعار سال : اسماعیل خلیل زاده رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال طی روز‌های گذشته به دلیل اتهامات مالی دستگیر شده و کاملاً بدیهی است اگر روند بازداشت او ادامه پیدا کند، نمی‌تواند در جلسات هیئت مدیره آبی‌پوشان شرکت داشته باشد.

شایعه شده است با توجه به بازداشت خلیل زاده، تصمیمات اتخاذ شده در نشست‌های آتی هیئت مدیره استقلال ضمانت اجرایی ندارند، چون امضای رئیس هیئت پای آن نیست، ولی یکی از مدیران باشگاه استقلال با تکذیب شایعه مذکور به خبر ورزشی گفت: دستگیری آقای خلیل زاده به هیچ عنوان مانع از تداوم فعالیت‌های هیئت مدیره استقلال نمی‌شود و از نظر قانونی منعی برای برگزاری جلسات این هیئت وجود ندارد.

وی اضافه کرد: سایر اعضای باقی مانده هیئت مدیره می‌توانند طبق قوانین موجود جلسه گذاشته و مواردی که مورد نظرشان است را نیز به رای بگذارند.

این مدیر استقلالی گفت: تصمیمات اتخاذ شده کاملاً ضمانت اجرایی دارد، چون امضای سایر نفرات پای برگه صورت جلسه می‌آید بنابراین از این بابت دغدغه‌ای وجود ندارد و تصمیمات اتخاذ شده در هیئت مدیره همچنان ضمانت اجرایی خواهند داشت.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از دیده بان ایران، تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۰۷۶۸۵، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین