اینکه با نگاهی حداکثری به حقوق هر چیز تفسیرپذیری را جرم انگاری کنیم، نتیجهای جز قانون گریزی و هرج و مرج و سواستفاده از قانون نخواهد داشت. رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا در آخرین اطلاعیهها و اخبار منتشره، اقدام به اعلام موارد مجرمانه انتخاباتی در فضای مجازی نموده و با مطالعه آن به مواردی بر میخوریم که جرم بودن آنها خود جای سوال داشته و یا اثبات جرم، عملی غیر ممکن یا بشدت پر هزینه است. بعنوان مثال، سیاه نمایی یعنی چه آقای پلیس فتا و چگونه اثبات میشود؟ چگونه پلیس میتواند نظارت فراگیر را بر شبکههای اجتماعی مبذول داشته و جلوی این گونه جرایم را بگیرد؟ اگر در خصوص جرم عمومی واحدی، ده مجرم وجود داشته و پلیس با وجود اطلاع از ده مجرم، تنها به یک مجرم گیر بدهد، چه اقداماتی باید انجام داد؟ منتظر دریافت توضیحات رسمی هستیم.
شعار سال: سرهنگ علی محمد رجبی با اشاره به نزدیکی به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور گفت: بر اساس مواد مختلف قانون مجازات اسلامی، قانون مطبوعات و قانون انتخابات کشور انجام یکسری اقدامات در ایام انتخابات جرم محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ممکن است برخی از افراد سودجو بخواهند با انجام اقداماتی در فضای مجازی آرامش و شور انتخاباتی را تحت تاثیر قراردهند، گفت: در همین راستا افراد و کاربران فضای مجازی باید بدانند که انتشار هرگونه محتوای تبلیغاتی علیه داوطلبان و سوء استفاده از تصاویر اشخاص برای تبلیغات برابر قانون جرم محسوب شده و امکان پیگیرد قانونی آن در فضای مجازی نیز وجود دارد.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا ادامه داد: همچنین انتشار صوت، تصویر یا فیلم خصوصی و خانوادگی نامزدها، دسترسی غیرمجاز و تخریب تارنماها و پست الکترونیکی نامزدهاو تشویش اذهان عمومی و سیاه نمایی نیز از دیگر اقدامات مجرمانه در مورد انتخابات است.
رجبی افزود: پلیس فتا برابر مقررات و قوانین کشور در این فضا حضور داشته و با هماهنگی مقام قضایی به جرایم رسیدگی خواهد کرد.
شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۷۳۴۸۹۴، www.dana.ir