پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۴۷۹۹
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
بالغ بر ۳۰ سال از اتمام جنگ تحمیلی می‌گذرد. برخی‌ها هنوز سو تدبیر‌های خود را پای رشادت می‌نویسند و حضور صرف در جبهه را مبنای سهم خواهی می‌دانند. بدون هیچ، اما و اگری، شما را به شنیدن صحبت‌های شهید حسین باقری دعوت می‌کنیم. صحبت‌هایی که بعد از عملیات رمضان زده شده است. آیا در گام دوم انقلاب، وقت آن نرسیده که جمهوری اسلامی در برخی از روند و رویه‌ها بازنگری کند؟ تداوم اسم سالاری و گذشته تراشی و سهل انگاری حضور منافق و سو استفاده چی و منفعت طلب، بد آتشی در دامن ما قرار داده است.
شعارسال: انتشار این ویدئو همزمان با جدل بی‌فایده زالی، ظریف و امثال جهانپور در خودش نکته‌های زیادی دارد؛ آدم‌ها، عددها، جان‌ها.

صدای شهید حسن باقری بعد از عملیات رمضان: من خودم جوابی ندارم روز قیامت بدم، اگه برادرا جواب دارن خوش به حالشون.

تعداد بازدید : 8
 
شعارسال، بااندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری برترین ها، تاریخ انتشار:۲۱ مرداد ۱۴۰۰، کدخبر:۱۱۴۴۴۵۳، www.bartarinha.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین