پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۲۷۲۵
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۴

ثبت نام هادی ساعی در انتخابات تکواندو

دوم دی بار دیگر مهلت ۴ سال ریاست محمد پولادگر بر فدراسیون تکواندو به پایان می‌رسد.
شعار سال: دوم دی بار دیگر مهلت ۴ سال ریاست محمد پولادگر بر فدراسیون تکواندو به پایان می‌رسد.

در حالی که ثبت نام از کاندیدا‌های ریاست فدراسیون تکواندو تا ساعاتی دیگر به پایان می‌رسد، برخی چهره‌های سرشناس تکواندو اقدام به ثبت نام در انتخابات کردند.

سید محمد پولادگر پس از ۲۱ سال ریاست فدراسیون تکواندو، بار دیگر دقایقی پیش برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد.

هادی ساعی، پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران نیز دیگر چهره سرشناس تکواندوی ایران است که امروز برای حضور در انتخابات ثبت نام کرد.

علی محمد بسحاق، مربی سابق تیم ملی تکواندو و از مخالفان جدی فدراسیون فعلی نیز اقدام به ثبت نام در انتخابات کرد.

آرش فرهادیان، رییس سازمان تیم‌های ملی نیز از دیگر نفراتی است که در انتخابات فدراسیون تکواندو ثبت نام کرد.

مرتضی بهرامی نژاد، محسن تهرانی، شهرام اربابی و جمشید سهرابی دیگر نفراتی هستند که تا این لحظه در انتخابات ثبت نام کرده‌اند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۲۴۱۶۹۲۶، www.isna.ir
خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین