پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۷۹۳۸
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۷
حجت‌الاسلام جعفر منتظری، دادستان کل کشور با انتقاد از مشکلات موجود در بازار خودرو گفت: به دلیل نیاز مردم به خودرو و کمبود‌هایی که وجود دارد؛ خودرو سازان هر وسیله‌ای در اختیار مردم می‌گذارند مردم مجبور به پذیرش هستند.
شعار سال: حجت‌الاسلام جعفر منتظری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در زمینه ترک فعل یکسری نابسامانی‌هایی وجود دارد، اظهار داشت: این نابسامانی‌ها نیز ریشه در ترک فعل برخی مدیران دارد.

منتظری تاکید کرد: مشکل اساسی این است که در قانون برای ترک فعل، جرم جاری تعریف نشده و برای آن مجازات متناسب تعیین نشده است.

وی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که این نقیصه قانونی را برطرف کنیم البته برخی ترک فعل‌ها هم هست که می‌توان در قانون برای آن مجازات تعیین کرد.

دادستان کل کشور در خصوص وضعیت بازار خودرو هم گفت: ما مشکلاتی اساسی در این بخش داریم آن هم به دلیل نیاز مردم به خودرو و کمبود‌هایی است که وجود دارد و خودرو سازان هر وسیله‌ای در اختیار مردم می‌گذارند مردم مجبور به پذیرش هستند.

وی افزود: خودروسازان ما آن تعهدی که لازم است برای کیفیت کالا داشته باشند را ندارند برای همین ما در صنعت خودرو اشکال زیادی داریم.

حجت‌الاسلام منتظری تصریح کرد: امیدواریم در دولت جدید این مشکلات مطرح و حل شود البته که خودروساز‌ها هم حرف‌هایی دارند که باید به آن‌ها هم توجه شود.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از اقتصاد نیوز، تاریخ انتشار: ۲۵آذر ۱۴۰۰، کد خبر: eghtesadnews.com/۴۶۲۲۸۱
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین