پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۲۳۷۶
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۷

بهاروند رئیس سازمان لیگ شد

رئیس فدراسیون فوتبال در حکمی رئیس سازمان لیگ را منصوب کرد. بهاروند پیش از این نیز سابقه حضور در سازمان لیگ را در کارنامه خود داشت و حالا بعد از ۱۸ ماه دوری بار دیگر به عنوان رئیس سازمان لیگ انتخاب شد.

شعارسال: حیدر بهاروند طی حکمی از سوی مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران به صورت رسمی به عنوان رئیس سازمان لیگ انتخاب شد و کار خود را به طور رسمی آغاز کرد.

بهاروند رئیس سازمان لیگ شد

بهاروند پیش از این نیز سابقه حضور در سازمان لیگ را در کارنامه خود داشت و حالا بعد از ۱۸ ماه دوری بار دیگر به عنوان رئیس سازمان لیگ انتخاب شد.

پیش از این رضا کشوری‌فرد، به عنوان سرپرست جانشین بهاروند در سازمان لیگ شد و حالا بار دیگر بهاروند به ریاست این نهاد منصوب شده است.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 22مهر1402، کدخبر: 85258373، www.irna.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین