پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۳۹۴۶
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰

پرداخت 1000 میلیارد برای تملک اراضی کمربندی تهران

مدیرعامل بانک شهر از آمادگی کامل این بانک در حمایت از پروژه تکمیل کمربندی تهران خبر داد.

شعارسال : حسین‌محمد پورزرندی با اشاره به حمایت بانک‌شهر از پروژه تکمیل کمربندی تهران گفت: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده، مقرر شده تا مبلغ 1000 میلیارد ریال در قالب عقد خرید دین برای تملک اراضی موجود در پروژه دولت‌آباد-شهید شوشتری از طریق بانک شهر پرداخت شود.

وی توضیح‌داد: از سوی شهرداری منطقه 15 تهران، 300 مشتری در قالب این طرح به شعبه بانک مراجعه و مبالغ تعیین‌شده بر مبنای نرخ‌گذاری شهرداری را دریافت می‌کنند که با توجه به حجم مراجعات، پیش‌بینی می‌شود این طرح تا کمتر از 20 روز کاری به پایان برسد.

با اجرای این طرح، خودروهای مبادی ورودی به شهر تهران از محور بزرگراه‌های آزادگان و امام رضا(ع) بدون نیاز به ورود به محدوده سه‌راه افسریه از طریق ورود به کمربندی دولت‌آباد - شهید شوشتری، امکان ادامه مسیر خواهند داشت.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وب سایت خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا ، تاریخ انتشار چهارشنبه 27 آبان 1394 ، کد مطلب : 94082716640 : www.isna.ir

خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین