پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۴۶
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳

بدهی نفتی ۲۶ هزار میلیارد تومانی دولت به خزانه

دولت در لایحه بودجه سال ۹۶ از برداشت های بدون مجوز از درآمدهای نفتی کشور مجموعا به میزان ۲۶۱ هزار میلیارد ریال خبر داده و پرداخت این بدهی را مورد تأکید قرار داده است.

شعار سال: دولت با گنجاندن بندی در لایحه بودجه سال 96 به میزان 261 هزار میلیارد ریال شرکت ملی نفت و دولت را در رابطه مالی با خزانه داری کل کشور بدهکار کرد.

در بند ز تبصره یک لایحه بوده سال 96 آمده است: "اجازه داده می شود نسبت به تسویه برداشت های بیش از مجوزهای قانونی دولت طی سالهای 87 تا 91 از محل صادرات نفت به منظور تأمین بنزین و نفت گاز جمعاً تا میزان دویست و بیست و نه هزار و هشتصد و هفده میلیارد ریال (بابت واردات به ترتیب 29924 میلیارد ریال و 44195 میلیارد ریال برای سالهای 87 و 89 و برای تهاتر بنزین و نفت و گاز از محل میعانات گازی در سالهای 90 و 91 به مبلغ 109688 میلیارد ریال) و همچنین مابه التفاوت فروش داخلی فرآورده های نفتی با قیمت های فوب خلیج فارس طی سالهای 86 تا 88 تا مبلغ سی و دو هزار و سی و هشت ملیارد ریال در رابطه مالی فیمابین دولت و شرکت ملی نفت ایران با خزانه داری کل کشور اقدام شود."

همچنین در بند دیگری، به شرکت های زیرمجموعه وزارت نفت اجازه داده شده تا مطالبات بانکی خود را با فرجه ای دو ساله تسویه کنند.

در بند و تبصره یک لایحه بودجه آمده است: "مطالبات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک های تجاری بابت اصل و سود تسهیلات پرداختی به شرت های دولتی تابعه وزارت نفت، به مدت دو سال امهال می شود. هزینه های امهال بر عهده شرکت ذی نفع است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 14 آذر 95 ، کد مطلب: 1257440: www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین