پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۷۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۹
عباس پالیزدار، عضو سابق هیات تحقیق و تفحص از قوه قضاییه مدعی است پرونده‌ای ۵۴ هزار صفحه‌ای از فساد اقتصادی ۵۲ نفر از روحانیون و مسئولان ارشد کشور در اختیار دارد. وی در مصاحبه اخیر خود به پرونده جدیدی نیز درباره وقوع فساد یک میلیارد یورویی در شرکت «ایران خودرو دیزل» در سال ۱۴۰۲ اشاره نموده و جزئیات آن را تشریح کرد. وی ضمن تشریح جزئیات فساد یک میلیارد یورویی در «ایران خودرو دیزل» اظهار داشت، در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳ میلیارد یورو در ایرا خودرو دیزل، خرید قطعات خودرو از سی‌کی‌دی تا قطعات ریز انجام شده است. با آقای محمدزاده، مدیرعامل کنونی ایران خودرو دیزل صحبت کرده‌ام و به ایشان هم اثبات شده است که بالغ بر یک میلیارد یورو از این محل فساد شده است؛ یعنی نزدیک به یک‌سوم خرید قطعات خودرو در سال گذشته، فساد رخ داده است. اسنادش هم موجود است. به نظر می‌رسد آقای محمدزاده (مدیرعامل فعلی ایران خودرو دیزل) تا کنون زورش نرسیده است که همه افراد فاسد را به صورت کامل حذف کند.

شعارسال: در روز‌های اخیر گفت‌وگوی تفصیلی رسانه با «عباس پالیزدار» عضو هیات تحقیق و تفحص مجلس هفتم از قوه قضاییه که در دهه ۸۰ نام او به عنوان چهره افشاگر فساد در رسانه‌ها مطرح بود، بازتاب گسترده‌ای در محافل رسانه‌ای و فضای مجازی پیدا کرده است. پالیزدار در این مصاحبه به برخی موارد فساد اقتصادی که در سال‌های گذشته در جریان بررسی پرونده‌های بعضی مسئولان ارشد کشور به آن‌ها دسترسی پیدا کرده و اطلاعات مربوطه را از طریق نهاد‌های رسمی مانند سازمان بازرسی کل کشور دریافت کرده بود، اشاره کرد. او که مدعی است پرونده‌ای ۵۴ هزار صفحه‌ای از فساد اقتصادی ۵۲ نفر از روحانیون و مسئولان ارشد کشور در اختیار دارد، در مصاحبه اخیر خود به پرونده جدیدی نیز درباره وقوع فساد یک میلیارد یورویی در شرکت «ایران خودرو دیزل» در سال ۱۴۰۲ پرداخت و جزئیات آن را تشریح کرد.

جزئیات فساد یک میلیارد یورویی در «ایران خودرو دیزل»+ در سال ۱۴۰۲ نزدیک یک‌سوم خرید قطعات خودرو فساد رخ داده است

عباس پالیزدار در این بخش از مصاحبه خود به خبرنگار گفت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳ میلیارد یورو فقط در ایران خودرو دیزل، خرید قطعات خودرو از سی‌کی‌دی تا قطعات ریز انجام شده است. با آقای محمدزاده، مدیرعامل کنونی ایران خودرو دیزل صحبت کرده‌ام و به ایشان هم اثبات شده است که بالغ بر یک میلیارد یورو از این محل فساد شده است. یعنی نزدیک به یک‌سوم خرید قطعات خودرو در سال گذشته، فساد رخ داده است. اسنادش هم موجود است.

وی افزود: به نظرم خود مدیرعامل فعلی هم تقریبا این موضوع را پذیرفته است. نمی‌دانم گفتن این موضوع برای ایشان خوب است یا نه، اما من واقعیت‌ها را می‌گویم. در حال حاضر تلاش می‌کنند که عوامل فسادی که از آن موقع بودند و هنوز هم هستند را حذف کنند. اما به نظر می‌رسد مدیرعامل فعلی، فعلا زورش به همه آن افراد نرسیده است. البته چند عامل فساد جمع کردند و رفتند، اما چند عصر اصلی این فساد، هنوز در ایران خودرو دیزل حضور دارند.

پالیزدار با تاکید بر این که وقوع این فساد به نهاد‌های نظارتی هم گزارش شده است، اظهار داشت: من ماجرا را به رئیس بازرسی ایران خودرو اطلاع دادم و ایشان گفت که من این پرونده را به میز اطلاعاتی این موضوع اطلاع می‌دهم. حدود سه ماه است که روی این مطلب کار می‌کنم و در این مدت چند نفر تغییر کرده‌اند، ولی هنوز این تغییرات کامل نشده است. به نظر می‌رسد آقای محمدزاده (مدیرعامل فعلی ایران خودرو دیزل) تا کنون زورش نرسیده است که همه افراد فاسد را به صورت کامل حذف کند.

وی با بیان این که برخی افراد فساد هنوز هم در مناصب کلیدی ایران خودرو دیزل حضور دارند، عنوان کرد: باید بررسی کرد که چند مورد شبیه ایران خودرو دیزل در کشور وجود دارد؟ به نظر می‌رسد چیزی در حدود ۱۰۰ هزار ایران خودرو دیزل در کشور در تمام وزارتخانه‌های کشور وجود دارد. آقا یک میلیارد یورو یعنی ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال. ۱۰۰ هزار ضربدر ۶۰ هزار میلیارد تومان چه عددی در سال می‌شود؟ این مبلغ مشکل معیشت مردم را حل نمی‌کند؟ آیا نیاز داریم که برای تامین معیشت مردم به فکر چیز دیگری باشیم؟

پالیزدار خاطرنشان کرد: به خدا قسم مفسدین اقتصادی منافع زیادی دارند، اما تعداد اندکی هستند که روی جریانات اقتصادی کشور خیمه زده‌اند و می‌خورند و می‌بلعند. این پول باید به دست مردم برسد. چرا و چطوری می‌شود قیمت تولید ماشین در ایران خودرو بالا می‌رود؟ با همین فساد‌ها بالا می‌رود. اگر جلوی این فساد‌ها بسته شود، قیمت ماشین هم پایین می‌آید.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از دیده بان ایران، تاریخ انتشار: 20آبان1403، کدخبر:205999، https://www.didbaniran.ir

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
چرا بجای آرم ایران خودرو دیزل ،آرم ایران خودرو رو منعکس کردید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین