پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۰۷۵
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
محمد بیگی در اجلاسیه بین المللی خانواده آینده و پیوندهای پایدار در آستانه میلاد حضرت زهرا سلام الله علیه السلام و روز زن روز (چهارشنبه، ۲۸ آذر ماه) در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار گردید بیان داشت که مجلس آماده تدوین بسته‌های سیاستی، سیاستگذاری، تقنینی و نظارتی در حوزه زن و خانواده است. باید از ایشان پرسید که چرا تاکنون لایحه ارتقای امنیت زنان با گذشت چندین و چند سال، تعیین تکلیف نشده است؟ اینکه در یک نشست رویدادی جوگیر شده و صحبت های گل درشت بزنیم یک بحث است و اینکه متعهدانه پای کار و وظیفه تخصصی واگذار شده بایستیم یک بحث دیگر. انتظار می رود که خانم محمدبیگی بر اساس این تذکر، به نحوه شایسته تری اقدام به پیگیری لایحه مورد اشاره نمایند.

شعارسال: فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون زنان و خانواده در مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه بین المللی خانواده آینده و پیوند‌های پایدار در آستانه میلاد حضرت زهرا سلام الله علیه السلام و روز زن روز (چهارشنبه، ۲۸ آذر ماه) در سالن همایش‌های صدا و سیما گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و توانمندی خانواده ایران، تمام دانشمندان و سایر افراد در پایه‌گذاری این اجلاس بین المللی نقش هستند تا بتوانیم در بازسازی و هویت اجرای خانواده مستحکم بیندیشیم و راهکار موثری در جهت اجرای قوانین استحکام بنیان خانواده ارائه دهیم.

آمادگی مجلس برای تدوین بسته‌های سیاستی، تقنینی و نظارتی در حوزه زن و خانواده + بسته پیش کش تان، لایحه ارتقای امنیت زنان چه شد؟

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: آنچه امروز خانواده را برای ما بیش از هر نهادی مقدس می‌کند اجتماعی بودن نقش محوری است که ارائه می‌دهد، و جوامع نقش محوری در تحولات کشور‌ها دارند در دنیای امروز نقش خانواده در فرآیند حکمرانی آینده بیش از هر زمان دیگری موثر است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خانواده مهم‌ترین محور و سلول شکل گیری جامعه است، اظهار داشت: خانواده اولین محیطی است که کودک در آن با خوبی‌ها و بدی‌ها آشنا شده و باور‌ها و هنجار‌های اجتماعی را می‌آموزد، چنین خانواده‌ای فرزندانی را به جامعه تحویل می‌دهد که با ایثار و فداکاری خود برای کشور گام‌های موثری بردارند، قطعاً از وظایف ما در مجلس شورای اسلامی است که بتوانیم در فراکسیون زن و خانواده پذیرای نظرات کارشناسی باشیم.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده در مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه خانواده هر فردی می‌تواند در آینده آن کشور دخیل باشد، یادآور شد: امروز آگاهی بخشی بر خانواده از طریق گفتگو، آموزش‌های اجتماعی، بسته‌های تقنینی و راهبردی بهترین روش است. تربیت فرزندان مسئولیت پذیر به گونه‌ای که ایثار و شهادت و فداکاری را از خانواده بیاموزند بهترین خروجی یک خانواده اصیل ایرانی است که برای وطن خود تربیت می‌شوند.

نماینده مردم در مجلس دوازدهم تاکید کرد: سیاست‌های مرتبطی که براساس سیاست‌های مقام معظم رهبری خانواده باید پایه، اساس، منبع و منشأ تمام برنامه‌ریزی‌ها و قانونگذاری‌ها در کشور باشد، ترویج فرهنگ خانواده محوری باعث استفاده از رسانه‌ها ابزار‌های ارتباطی و هنری همچنین تبدیل سیاست‌های کلی خانواده جمعیت و سایر سیاست‌های ابلاغی به قانون و تدوین دستور العمل‌های اجرایی دقیق منطبق با این قوانین و نظارت بر حسن اجرای قوانین از ظایف پایه‌ای و محوری ما است.

ناظر مجلس در ستاد ملی جمعیت در ادامه افزود: حمایت از خانواده‌های جوان برای تشکیل خانواده مستحکم و پایدار با ارائه تجهیزات مختلف از جمله بسته‌های تسهیلات وامی، بانکی، اقتصادی و تامین مسکن و اشتغال جوانان تدوین بسته‌های بیمه‌ای مانند بیمه زنان خانه‌دار در جهت تکریم مقام مادری، همسری و آموزش مهارت‌های زندگی از سنین مدرسه تا دانشگاه و حوزه، تقویت مشاوره‌های خانواده قبل، هنگام و پس از ازدواج و ترسیم واسطه‌گری صحیح در مورد ازدواج به حل مشکلات جوانان ما برای تشکیل ایجاد خانواده مستحکم کمک کند.

نائب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در فضای بین‌المللی ما نیازمند بازآرایی و بازشناسی جمهوری اسلامی ایران هستیم، طی سفر‌هایی که به اقصی نقاط جهان داشتی، دیدیم که بسیاری از کشور‌ها هنوز از قوانین و سیاست‌های عالی جمهوری اسلامی ایران در حوزه حمایت از خانواده بی‌خبر هستند، از ارزش‌های والای قرآنی و اسلامی که به موجودی به نام زن به عنوان ستون خانواده احترام گذاشته می‌شود، بی‌خبرند و از قوانین خوبی به نام قانون جوانی جمعیت و سایر قوانین خانواده که در طول چهار دهه پس از انقلاب بنا نهاده شده یا بی‌خبرند و یا بر اساس پروپاگاندای رسانه‌ای به گونه‌ای به جمهوری اسلامی ایران حمله شده که در سال‌هایی که ما قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت را تصویب کرده‌ایم و حداقل ۲۱ مانع بر سر تشکیل و تقویت خانواده را در این قوانین برطرف کرده و یا راه حل داده‌ایم، اما در همان سال‌ها از کمیسیون مقام زن در جایگاه‌های بین‌المللی حذف می‌شویم.

محمدبیگی یادآور شد: از آنجا که جریان استکباری جهان همواره به دنبال حذف ملل مبارز است و ظلم به زن، کودک و خانواده در این جوامع از هر جامعه دیگری نیز بیشتر است، ضرورت دارد که ما در اجلاسیه‌های بین‌المللی قوانین فاخر، برنامه‌ریزی‌های راهبردی و عملیاتی را در معرض دید جهانی قرار داده و پیشرفت زنان و خانواده‌ها را به دنیا نشان دهیم.

این نماینده مجلس اظهار داشت: اجرای اسناد بالادستی در مورد حقوق زنان و خانواده و تاکید بر قانون طبیعی زوجیت، احقاق حقوق کودک و نوجوانان، اجرایی سازی اسناد حمایت از کودکان و نوجوانان، زن و خانواده، تدوین و تکمیل منشور زن در اسلام به گفته مقام معظم رهبری برای ایجاد فضایی بهتر در حوزه جهانی زن و خانواده ضروری است، قطعاً پیگیری تحقق جنبش‌های بین المللی تعهد و خانواده، مبارزه با سقط و سایر جنبش‌هایی که به هر نحوی به بنیان مستحکم خانواده کمک می‌کند، امروز از وظایف قطعی ما است.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: ما نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، فراکسیون زنان و خانواده، کمیسیون‌های فرهنگی، حقوقی، قضایی و سایر کمیسیون‌های مرتبط پذیرای نظرات کارشناسی و صاحب نظران ارزشمندی هستیم که به ما در تدوین بسته‌های سیاستی، سیاست گذاری، تقنینی و نظارتی کمک کنند، امیدوارم روزی در کنار رهبر عزیز انقلاب شاهد تحقق ظهور حضرت بقیه الله اعظم باشیم و الگوی خانواده تراز اسلام را به عنوان پایه تمدن سازی نوین اسلامی به جامعه جهانی عرضه کنیم.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ایلنا، تاریخ انتشار:28آذر1403، کدخبر:1571634، www.ilna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین