پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۶۲۹
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
در روند برگزاری مراسم تودیع و معارفه دبیر کل کمیته و رئیس آکادمی ملی المپیک با حضور محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک،جمعی از روسای فدراسیون ها،مشاورین،کارمندان و اصحاب رسانه در سالن پارالمپیک،مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک بیان داشت که المپیک نیازمند شفافیت و دوری از انحصار است. سرپرست هیچ کاروانی نمی‌شوم چون کار انحصاری، فساد ایجاد می‌کند . خروجی ما باید در داخل و خارج از ایران مایه عزت و آبروی ایران باشد بنابراین کار جدی است. هیئت اجرایی و خسروی‌وفا به من اعتماد کردند و تلاش می‌کنم که این اعتماد را به درستی پاسخ بدهم. در ورزش نمی‌توان جزیره‌ای عمل کرد، کمیته ملی المپیک در حوزه‌های اجتماعی می‌تواند به یک برند تبدیل شود. کمیته یک رکن قوی برای رسیدن به ورزش قوی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، محسوب می شود.

شعارسال: مراسم تودیع و معارفه دبیر کل کمیته و رئیس آکادمی ملی المپیک صبح امروز با حضور محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک، جمعی از روسای فدراسیون ها، مشاورین، کارمندان و اصحاب رسانه در سالن پارالمپیک برگزار شد.

مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک : المپیک نیازمند شفافیت و دوری از انحصار است + سرپرست هیچ کاروانی نمی‌شوم چون کار انحصاری، فساد ایجاد می‌کند

این مراسم با پخش تلاوت کلام ا... مجید، سرود ملی و کلیپی از ماه مبارک رمضان برگزار و در ابتدا محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک اظهار داشت: حضور آقای علی‌نژاد را به فال نیک می‌گیریم. از آقای مناف هاشمی هم تشکر می‌کنم به ظرفیت‌های کمیته ملی المپیک خیلی کمک کرد و جای او خالی است ازآقای تابع که تا انتخاب دبیر کل به عنوان سرپرست کار را پیش بردند تشکر کرده و از دکتر صدر نیز تشکر می‌کنم ایشان از مدیران توانمند و منضبط بودند البته فکر نکنند پایان حضورش در کمیته است و از ظرفیت‌های وی در کمیته ملی المپیک همچنان استفاده می‌کنیم.
خسروی‌وفا تصریح کرد: علی‌نژاد نیاز به معرفی ندارد. سال‌ها است در ورزش حضور داشته و بیش از چهار دهه است که خانواده او را می‌شناسم. ظرفیت او را همه می‌دانند و مسئولیت‌های مهمی داشته و با رسانه آشنا بوده و مدیریت را می‌شناسند. نقطه نظرات ما به هم نزدیک است و همان مسیررا با جدیت ادامه می‌دهیم. او چهره آشنایی است که نیاز به معرفی ندارد، کارش را جدی می‌گیرد و اشراف خوبی به مسائل دارد.
رئیس کمیته ملی المپیک افزود: ستاد اجرایی بازی‌های آسیایی ناگویا از چند روز آینده شروع به کار می‌کند تا کار روی زمین نماند و جدی‌تر دنبال کنیم. با آمدن علی‌نژاد کار من سبک‌تر خواهد شد و با اطمینان می‌گویم کمیته در این دو سال برند شاخص‌تری خواهد شد. بچه‌های ما مقتدرانه در پاریس شرکت کردند، یقینا برای لس‌آنجلس برنامه بر این است که مسیر برای هر کسی که بر صندلی ریاست کمیته بنشیند هموار باشد. علی‌نژاد و من اشتراکات بسیاری داریم و اختیارات زیادی را به او خواهم داد و نمی‌خواهم کاری لنگ اختیارات باشد.
سپس دکتر علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: شروع کار خودم در کمیته را با آغاز ماه رمضان به فال نیک می‌گیرم. امیدوارم حضورم به کرامت این مجموعه بیفزاید. خروجی ما باید در داخل و خارج از ایران مایه عزت و آبروی ایران باشد بنابراین کار جدی است. هیات اجرایی و آقای خسروی‌وفا به من اعتماد کردند و من تلاش می‌کنم که این اعتماد را به درستی پاسخ بدهم.
وی تاکید کرد: از همه عزیزانی که دبیرکل کمیته ملی المپیک بودند رخصت می‌خواهم و سعی کردم از کسانی که در قید حیات هستند به صورت تلفنی رخصت بخواهم. آقای افشارزاده با وجود اینکه هزاران کیلومتر از من دور است نکات خوبی را گفتند و آقای امیرحسینی هم نشان داد هنوز نخبگی خودش را دارد.
علی‌نژاد افزود: من سال هاست که خود را متعلق به خانواده ورزش می‌دانم. آشنایی با این فضا از سال ۲۰۰۶ برای من ایجاد شد و در ادامه سعی کردم در این خانواده باشم و خوشحالم امروز فرصت خدمت بیشتر برایم ایجاد شد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: در ورزش نمی‌توان جزیره‌ای عمل کرد، کمیته ملی المپیک در حوزه‌های اجتماعی می‌تواند به یک برند تبدیل شود. کمیته یک رکن قوی برای رسیدن به ورزش قوی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، محسوب می‌شود.
وی افزود: سرپرستی هیچ کاروانی را بر عهده نمی‌گیرم و معتقدم ظرفیت‌های گسترده‌ای وجود دارد و انحصار فساد ایجاد می‌کند.
در خاتمه این مراسم ضمن اهدا حکم دبیر کلی دکتر علی نژاد، از زحمات دکتر تابع در مدت زمان مسئولیتش در سرپرست دبیر کلی تقدیر و حکم ریاست آکادمی به وی تحویل گردید و همچنین ضمن قدردانی از زحمات دکتر صدر، حکم مشاور رئیس و مدیر امور طرح و برنامه به وی اهدا گردید.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
هفته گذشته بود که هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک مهدی علی‌نژاد را با نظر محمود خسروی‌وفا به عنوان دبیر جدید کمیته ملی المپیک انتخاب کرد. بعد از جدایی مناف هاشمی از دبیری کمیته ملی المپیک و حضورش در وزارت ورزش و جوانان، محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، مهدی علی‌نژاد را به عنوان دبیر به هیأت اجرایی معرفی کرد. با انتخاب علی‌نژاد مراسم معارفه او روز گذشته با حضور تعدادی از مسئولان سابق ورزش ایران برگزار شد. در این مراسم مهدی علی‌نژاد در حالی معرفی شد که حرف‌هایش اندکی با طعم طعنه همراه بود. محمود خسروی‌وفا به عنوان رئیس کمیته و اعضای هیأت اجرایی به همراه بزرگانی، چون محمود گودرزی وزیر سابق ورزش و همچنین نصرالله سجادی دبیر سابق کمیته ملی المپیک در مراسم معارفه دبیر کمیته ملی المپیک حضور داشتند. علاوه بر برگزاری مراسم تودیع و معارفه دبیر جدید کمیته ملی المپیک، همزمان مراسم، تودیع و معارفه رئیس جدید آکادمی هم برگزار شد که تابع به جای صدر مشغول به کار شد. تابع مدتی سرپرست دبیری کمیته را هم برعهده داشت.
شاید مهم‌ترین قسمت حرف‌های مهدی علی‌نژاد مربوط به حیطه وظایف او بود که البته شاید هم با کنایه همراه بود: «سرپرستی هیچ کاروانی را برعهده نمی‌گیرم. اعتقادم بر این است از ظرفیت‌های دیگر استفاده کنیم و معتقدم انحصاری کردن هر کاری فساد ایجاد می‌کند. امیدوارم بتوانم قدمی برای توسعه ورزش به‌خصوص در جنبش المپیک داشته باشم. وظیفه دارم دستورات رئیس و هیأت اجرایی را در چهارچوب قوانین اجرا کنم. یک اولویت داریم. اول ورزش قهرمانی که بازی‌های آسیایی و المپیک و کشور‌های اسلامی و ... که انحصاراً به کمیته المپیک مربوط می‌شود و از وظایف ما است. بازی‌های جوانان بحرین، کشور‌های اسلامی ریاض و المپیک زمستانی را هم داریم.» علی‌نژاد همچنین از روابطش با محمود خسروی‌وفا و البته تلاش برای برقراری روابط بین‌الملل گفت: «با خسروی‌وفا سابقه رفاقتم به بیش از ۲۰ سال می‌رسد. ما همیشه با یک دیدگاه و تفکر بودیم. انتخابات ۱۴۰۱ شرایط خاص خود را داشت و یک رقابت در عین رفاقت داشتیم. این رفاقت از همان روز ادامه داشت و حتی تقویت شد و در نهایت این فرصت ایجاد شد تا در کنار او باشم. رقبا دوستان بسیار نزدیکی هستند. اقدامی که از طرف آقای خسروی‌وفا انجام شد، نشان‌دهنده توسعه‌یافتگی او است. روابط بین‌الملل نیز اهمیت دارد و کمیته المپیک وزارت خارجه ورزش کشور است. تلاش می‌کنیم فعالانه در مجامع باشیم و ارتباطات را با فدراسیون‌های جهانی، IOC و OCA داشته باشیم. نیرو‌های توانمندی در حوزه بین‌المللی داریم که اگر کنار هم باشند هم‌افزایی خوبی داریم. سوم جنبش المپیک است و از جنبه‌هایی است که کار زیادی روی آن می‌توان انجام داد. این موارد اهم برنامه‌های ما در کمیته ملی المپیک است.».

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین