پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۸۴۷۸
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

دستور به توقیف اجرای ابلاغیه افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه و بازگشت قیمت ها به قیمت سابق

وزیر جهاد کشاورزی از توقف ابلاغیه افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی خبر داد و گفت: بارگذاری دوباره نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه با قیمت مصوب قبلی آغاز شد.وی افزود: از آنجا که این رویه منجر به افزایش قیمت محصولات نهایی نیز می‌شد، در ستاد تنظیم بازار روی این موضوع مقاومت شد و بحث و بررسی های زیادی روی این موضوع انجام گرفت تا در نهایت مقرر شد قیمت مصوب نهاده های دامی تغییری نکند.

شعارسال: غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط با دلایل کمبود و گرانی نهاده‌های دامی به ویژه جو در بازار اظهار داشت: با توجه به داشتن سهمیه مشخص ارزی برای واردات کالا‌های اساسی، سازمان برنامه و بودجه توصیه‌ای برای وزارت جهادکشاورزی داشت که منجر به ابلاغیه‌ای شد که قیمت مصوب نهاده‌های دامی با اختصاص ارز ترکیبی به جای ارز ترجیحی، ۳۰ درصد افزایش یابد.

دستور به توقیف اجرای ابلاغیه افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی در سامانه بازارگاه و بازگشت قیمت ها به قیمت سابق

وی افزود: از آنجا که این رویه منجر به افزایش قیمت محصولات نهایی نیز می‌شد، در ستاد تنظیم بازار روی این موضوع مقاومت شد و بحث و بررسی‌های زیادی روی این موضوع انجام گرفت تا در نهایت مقرر شد قیمت مصوب نهاده‌های دامی تغییری نکند.

دلیل توقف عرضه نهاده‌های دامی

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: «در آن بیست و چند روزی که قیمت نهاده‌های دامی در ابهام بود، عرضه کنندگان در وضعیت بلاتکلیفی قرار داشتند و نمی‌دانستند که نهاده‌ها را به چه قیمتی عرضه کنند و منتظر دستور العمل جدید برای افزایش ۳۰ درصدی یا تداوم عرضه با قیمت‌های مصوب قبلی بودند»

وی تصریح کرد: این امر باعث وقفه کوتاهی در عرضه و اختلال در بازار شد، اما با این وجود برخی شرکت‌ها در آن ایام نیز عرضه خود را انجام دادند.

آغاز بارگذاری دوباره نهاده‌های دامی با قیمت مصوب قبلی

نوری گفت: در نهایت باید ادغان داشت که کمبودی در نهاده‌ها نداشتیم و نداریم و از چند روز قبل که تکلیف این موضوع روشن و اعلام شد که تغییراتی در قیمت نهاده‌های دامی نخواهیم داشت، بارگذاری نهاده‌های دامی توسط بخش خصوصی نیز در سامانه بازارگاه آغاز شده است.

وی اظهار داشت: حداقل تا پایان سال نرخ‌های مصوب قبلی نهاده‌ها تغییری نخواهد داشت و عرضه با نرخ‌های قبل ادامه پیدا می‌کند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از تسنیم، تاریخ انتشار: 21مرداد1404، کدخبر:3374712، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین