وی افزود: رسیدگی و برنامهریزی جهت اوقات فراغت جوانان، بحث هویت اجتماعی جوانان، ازدواج و اشتغال این گروه سنی از پانزده تا 29 سال و مشارکت آنان در امور اجتماعی و بحث فضای مجازی از مهمترین برنامههای پیشنهادی در این خصوص است.
ابراهیم قنایی؛ مسئول امور جوانان فرمانداری نطنز نیز در این جلسه خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین مباحث در خصوص جوانان بحث اعتیاد و پیشگیری از این معضل اجتماعی است که باید در برنامهریزی هفته جوان گنجانده شود.
وی اعتیاد جوانان به فضای مجازی را مشکلی عمده و مهم عنوان کرد و افزود: برنامههای این هفته و سالیانه اداره ورزش و جوانان در خصوص جوانان نیازمند مشارکت و همراهی همه ادارات و مسؤولان است و وظیفهای نیست که اداره ورزش و جوانان بار آن را منحصراً به دوش بکشد.
سید علی واقفی؛ کارشناس پیشگیری اداره بهزیستی نیز در این نشست گفت: از جمله مهمترین همکاریهایی که میتوانیم در خصوص برنامههای این هفته با اداره ورزش داشته باشیم، پخش بروشورهای پیشگیری از اعتیاد و آموزش ازدواج در طول راهپیماییها است.
وی تأکید کرد: بهتر است بهجای انجام کارهای متعدد و برنامهریزیهای مقطعی برای جوانان به پایهسازی برنامهها و ادامه آنان در طول سال بپردازیم تا نتیجه بهتری از تلاشها برای جوانان حاصل شود.
معصومه اسلامی؛ کارشناس جوانان هلالاحمر نیز در خصوص همکاری این جمعیت با اداره ورزش و جوانان در برگزاری دوره آموزشی ازدواج و مشارکت در امر پیادهرویهای هفته جوان قول مساعد داد.
به گفته وی جمعیت هلالاحمر آمادگی برگزاری کلاس برای حدود 60 تن از افراد که نیمی از آنها جوانان عضو جمعیت باشند را دارد.
به گزارش فارس، ازجمله مهمترین برنامههای پیشنهادشده در این نشست برای هفته جوا، پیادهروی و کوه گشت، مسابقات فرهنگی هنری، کلاسهای آموزشی ازدواج و نشر بروشور پیشگیری از اعتیاد و ازدواج مناسب و معرفی دانش آموزان و جوانان نخبه در زمینههای مختلف و برگزاری جشنهای مخصوص جوانان بود. با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 22 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 13950222000451، www.farsnews.com