پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۳۳۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۷

اجرای طرح مدام در مدارس متوسطه اول کازرون

معاون آموزشی اداره آموزش‌وپرورش کازرون امروز در حاشیه برگزاری طرح مدام در دبیرستان دخترانه متوسطه اول نمونه دولتی حجاب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار داشت:
شعارسال: مدام یعنی مشارکت دانش‌آموزان در اجرای امور مدرسه، و بر اساس این طرح در یک روز از سال تحصیلی، دانش‌آموزان اداره امور مدرسه را بر عهده می‌گیرند و در نقش مدیر، معاونان و دبیران به انجام‌ وظیفه می‌پردازند.

رضا جاویدی، آشنایی دانش‌آموزان با مشکلات مدرسه، حس مسؤولیت‌پذیری، رشد و پرورش مهارت‌های زندگی و اجتماعی، تقویت و بهبود برنامه‌ریزی مدیریت آموزشگاهی و شرکت و هم‌فکری در حل مشکلات را ازجمله اهداف این طرح برشمرد و گفت: دانش‌آموزان معلم‌یار مانند معلمان خود به تدریس، پرسش و حل تمرین می‌پردازند.

وی تصریح کرد: دانش‌آموزان مستعد هر کلاس توسط دبیران و مدیر مدرسه شناسایی ‌شده و با توجه به ساعات فراغتی که دارند آنچه را که همراه و همگام با معلم در کلاس آموخته‌اند به دیگر دانش‌آموزان کلاس خود آموزش می‌دهند.

معاون آموزشی آموزش‌وپرورش کازرون متذکر شد: اجرای این طرح، دانش‌‏آموزان را از آموزش سنتی و تئوری به‌سوی آموزش تلفیقی همراه با اندیشه، عمل و مشارکت گروهی دانش‌‏آموزان در حوزه شناختی سوق می‏‌دهد.

جاویدی ادامه داد: با اجرای طرح مدام، دانش‏‌آموزان در اداره‎‎ مدرسه سهیم می‏‌شوند، ضمن این‏که این امر باعث اغنای روانی و اجتماعی و بالا رفتن روحیه خودباوری در دانش‌آموزان می‌شود و نیز تقویت آنان به محک توانمندی‌ها و در نتیجه آمادگی برای قبول مسؤولیت‌های دیگر خواهد شد.

وی تصریح کرد: دانش‌آموزان امروز آینده‌سازان فردا هستند و بدون شک هر عملی در راستای باورپذیری و تقویت روحیه اجتماعی آن‌ها در آینده کشور بسیار مؤثر خواهد بود.

معاون آموزشی آموزش‌وپرورش کازرون به ویژ‌گی مثبت اجرای این طرح در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح در سال‌های گذشته باعث شده است دانش‌آموزان همکاری و هماهنگی بیشتری با مربیان خود داشته باشند.

وی در پایان بیان داشت: طرح مدام در تمام مدارس کازرون در حال برگزاری است و از سوی مدیر و معاونان و کارکنان مدیریت آموزش‌وپرورش این شهر مورد سرکشی و ارزیابی قرار می‌گیرد و مدارسی که با نظم و به‌خوبی این طرح را اجرا کنند مورد تشویق قرار می‌گیرند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 10 اسفند 1395، کدخبر: 13951210000937، www.farsnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
0
0
بچه بازی ها رو جمع کنید
آخرین اخبار
پربازدیدترین