پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۳۴۷
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۹
قیدار نبی یا قیدار بن اسماعیل بن ابراهیم بنا به شواهد بحارالانوار جد سی‌اُم پیامبر اسلام و به نقل تاریخ یعقوبی، اسماعیل نبی دوازده پسر داشته که قیدار بزرگ‌ترین پسر او و پس از او جانشین پدر و پیامبری را به عهده داشته‌است. او یکی از اجداد عرب‌های عدنانی هست.انتساب این بقعه به قیدار نبی با استشهاد ۶۵ نفر از علمای طراز اول (از جمله رجالی معاصر سید شهاب‌الدین مرعشی نجفی) مورد تأیید قرار گرفته‌است. این بقعه در زمان بلغار خاتون زن غازان خان تخریب و مجدداً در سال ۷۱۹ قمری احداث شد. در تاریخ ۱۳۱۹ قمری این بقعه توسط شخصی به‌نام جهانشاه‌خان امیرافشار خان مرمت شد.

شعار سال: بقعه حضرت قیدار نبی (ع)(قیدار بن اسماعیل بن ابراهیم) در سال ۷۱۹ به همت بانو بلغار خاتون همسر غازان خان مغول تجدید بنا شده است سپس گنبد آن در سال ۷۵۱ (ه. ق) به دست استاد تیمورخان سلطانیه‌ای احیا و در قرن ۱۱ (ه. ق) گچبری می‌شود. این بقعه در عین سادگی بسیار جالب و به سبک خاصی ساخته شده است و از نوع گنبد‌های زنگوله‌ای است.

نمای داخلی مقبره قیدار نبی(ع)

نمای داخلی مقبره قیدار نبی(ع)

نمای داخلی مقبره قیدار نبی(ع)











با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی مهر زنجان، تاریخ ۸ فروردین ۹۶، کد مطلب: ۴۹۴۲: www.mehrezanjan.ir /سایر منابع.

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین