پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۷۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدواریم کسانی که می‌خواهند با ما رقابت کنند به دنبال تجمع و همکاری خودشان با یکدیگر باشند و خیلی به این دل نبندند که در بین نیروهای انقلابی مشکل و یا تفرقه‌ای ایجاد شود.
شعارسال: حمیدرضا حاج بابایی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ؛ در خصوص تلاش‌های جریان‌های رقیب برای ایجاد تفرقه میان نیروهای انقلابی اظهار داشت: نیروهای انقلابی نشان داده‌اند که هرکجا آن‌ها به عنوان دلسوزان کشور در کنار یکدیگر باشند یک حرکت بزرگ عمومی را تشکیل می‌دهند و امروز این حرکت در نسبت بسیار بالایی شکل گرفته است.

وی افزود: ما امیدواریم کسانی که می‌خواهند با ما رقابت کنند به دنبال تجمع و همکاری خودشان با یکدیگر باشند و خیلی به این دل نبندند که در بین نیروهای انقلابی مشکل و یا تفرقه‌ای ایجاد شود.

کاندیدا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: حرکت نیروهای جبهه مردمی این‌بار بسیار مقتدرانه بود و همین موضوع باعث ایجاد نگرانی در دوستان رقیب ما شده که این ترس کاملا مشخص است.

حاج‌بابایی در خصوص برنامه‌اش برای ایجاد اشتغال در کشور عنوان کرد: 22 محور و موضوع در کشور تعریف شده و روی آن‌ها کار کارشناسی شده است، راه حل مشکلات این 22 حوزه مشخص شده و از همین امروز می‌توان این برنامه‌ها را اجرایی کرد.

وی گفت: از جمله این محور‌ها می‌توان به مباحثی از قبیل توسعه اشتغال، سرمایه‌گذاری، کشاورزی، صنعت، عدالت اجتماعی، مبارزه با مفاسد، خانواده، جمعیت، نظارت، شفافیت، قوه قضاییه اشاره کرد که همه با آمار و ارقام و کارهای کارشناسی است و پیش‌بینی ما این است که اگر یک دولت مقدر بر سرکار باشد می‌توانیم در سال چیزی حدود یک و نیم تا دو میلیون شغل ایجاد کنیم.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تاریخ انتشار: 23 فروردین 1396، کدخبر: 1080517، www.dana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
0
0
حاج بابایی ، تو دیگه کی هستی؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین