پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۱۱۹۳
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۳
نبود بخش خصوصی و نداشتن اسپانسر برای تیم‌های ورزشی استان معضل اصلی ورزش در استان کردستان است.

شعار سال: تعریف ورزش به هدف و منظور از انجام آن بستگی دارد، رشته‌های فراوانی در ورزش وجود دارد و مردم زمان و هزینه زیادی را چه به عنوان شرکت‌کننده و چه به عنوان تماشاگر صرف ورزش می‌کنند.

ورزش و ورزش‌کردن طی سالیان طولانی از قالب یک تفریح و سرگرمی به قالب یک حرفه و فعالیت درآمده است و تعداد بی‌شماری از ورزشکاران حرفه‌ای در سراسر جهان از طریق ورزش به ثروت و زندگی رسیده‌اند. که این یکی دیگر از خصوصیات ورزش به شمار می‌آید.

واژه‌ ورزش‌ که از دیرباز به معنای تمرین و ممارست است به هنگام‌ تصویب‌ قانون‌ ورزش‌ اجباری در مدارس‌ در 16 شهریور ماه‌ 1306 ه.ش‌ به طور رسمی به معنای امروزی وارد قاموس‌ واژگان‌ دولتی‌ ایران‌ شده‌ است‌.

علی فتح‌الله‌زاده، معاون ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان کردستان در خصوص ورزش کردستان و وضعیت آن، اظهار کرد: فضای ورزشی در استان کردستان برای هر ورزشکار 33 صدم مترمربع جدا از فضای ورزشی بخش خصوصی است که نسبت به میانگین کشوری جایگاه خوبی دارد اما در مقایسه با میانگین جهانی که یک متر است خیلی آمار پایینی است که این امر لازمه تلاش بیشتر برای بهبود فضای ورزشی در استان را به همراه دارد.

وی افزود: شرایط فضا‌های ورزشی در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روز به روز رو به بهبود است که این امر در استان کردستان از زمان مدیریت آقای جولایی شتاب بیشتری را به همراه داشته است.

معاون ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان کردستان به اعتبارات تخصیص داده شده به اداره ورزش و جوانان اشاره و تصریح کرد: در سال فقط 320 تا350 میلیون تومان اعتبار در اختیار اداره ورزش و جوانان استان قرارمی‌گیرد که این مقدار برای استانی مانند کردستان بسیار کم است چرا که کردستان اسپانسر بخش خصوصی برای حمایت مالی تیم‌های ورزشی ندارد.

فتح‌الله‌زاده افزود: در استان کردستان 48 هیأت فعالیت دارند که با مجموع هیأت‌های شهرستان‌ها این آمار به 365 مورد می‌رسد و می‌توان گفت که هیأت‌های استان با توان هرچه بیشتر به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی همچنین با یادآوری ورزش قهرمانی در استان کردستان، گفت: شرایط ورزش قهرمانی در کردستان نسبت به سال‌های گذشته چه در قهرمانی و چه در دیگر زمینه‌ها مانند بیمه ورزشکاران پیشرفت خوبی داشته است.

معاون ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان کردستان خاطرنشان کرد: سال گذشته در استان حدود60 هزار ورزشکار بیمه ورزشی شدند.

وی گفت: استان کردستان در ورزش‌های همگانی، بوکس، کشتی، زورخانه‌ای، قایقرانی، کونگ‌فو، بیلیارد و تنیس روی میز در کشور وضعیت مناسبی را دارد.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: هیأت‌های استان کردستان نسبت به امکانات و اعتباراتی که در اختیار دارند خوشبختانه شرایط خوبی دارند و توانسته‌اند ورزشکاران موفقی را در این زمینه تربیت کنند.

در باره این موضوع با یکی از ورزشکاران در استان کردستان برای جویا شدن از چگونگی وضعیت ورزش در استان گفت و گویی را انجام دادیم که در ادامه خواهید خواند:

د.محمودی گفت: از دید من به عنوان یک ورزشکار سرانه ورزش در استان بسیار پایین است باتوجه به اینکه من از دوران راهنمایی ورزش را شروع کرده‌ام و این با علاقه خاصی که با ورزش داشتم شروع شد و اینکه همیشه آن چیز که به آن علاقه دارید آنچنان که باید شرایط مناسبی برای پیشبرد آن پیش نمی‌آید .

وی افزود: با توجه به اینکه برای مسابقات زیادی اعزام می‌شدیم هزینه ما را اداره ورزش و جوانان فقط در حد ماشین می‌داد و این را می‌توان لمس کرد که هیچ وقت از ورزش این شهرآنچان که شایان است حمایت نمی‌شود.

محمودی اظهار داشت: در استان‌های دیگر جدا از بخش دولتی، بخش خصوصی نیز به ورزش کمک می‌کند که متاسفانه در استان کردستان بخش خصوصی که هیچ، بخش دولتی هم کمترین حمایت را از ورزشکاران و ورزش استان انجام می‌دهد.

این ورزشکار سنندجی در ادامه خاطرنشان کرد: ورزشکاری که حمایت نشود دیگر آنچنان که باید شور و شوقی برای ادامه کار در او نمی‌ماند و شاید نداشتن اسپانسر برای تیم‌های استان کردستان موجب شده است که ورزش استان به چنین شرایطی دچار شود.

وی ادامه داد: فضای ورزشی در حال حاضر نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده است ولی کماکان برای رسیدن به نقطه‌ای که ورزش استان مطرح شود علی‌رغم همه تلاش‌های مسوولان فاصله داریم و باید بستر مناسب برای ورزشکاران فراهم شود.

محمودی تصریح کرد: ورزشکاران منطقه کردستان به دلیل شرایط جغرافیایی و یا شرایط ژنتیکی استعداد این را دارند که اگر شرایط و بستر مناسب برای آنها فراهم شود می‌توانند در ورزش‌های مختلف موفق شوند.

محمودی به اعتباراتی که برای ورزش در استان اختصاص می‌شود اشاره کرد و گفت: اعتباراتی که برای ورزش در استان کردستان در نظر گرفته می‌‌شود به راستی جوابگو نیست و این را می‌طلبد که اعتبارات بیشتری برای ورزش استان جذب شود.

وی افزود: بیمه ورزشی خود بحثی گسترده است که باید تخصصی در مورد آن صحبت شود و این پیشنهاد را دارم که باید حداقل برای ورزشکارانی که بیش از 10 سال سابقه ورزش حرفه‌ای در استان را دارند بیمه‌ای معتبر مانند بیمه کارمندی داشته باشند تا بعد از سال‌ها فعالیت، بتواند از مزایای این بیمه استفاده کند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس (استان کردستان)، تاریخ انتشار 26 تیر 96 ، کد مطلب: 13960422000367:www.kordestan.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین