پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۹۲۳۱
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۹
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه کردستان گرانترین استان کشور نیست، گفت: متاسفانه شیب گرانی را با گرانی اشتباه می‌گیرند در صورتی که قیمت بسیاری از کالاهای استان ما کمتر از میانگین کشوری است.

شعارسال: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه کردستان گرانترین استان کشور نیست، گفت: متاسفانه شیب گرانی را با گرانی اشتباه می‌گیرند در صورتی که قیمت بسیاری از کالاهای استان ما کمتر از میانگین کشوری است.

 حسین فیروزی در نشست فعالان اقتصادی بخش خصوصی و مسئولان دولتی استان با نماینده ولی فقیه در کردستان که در سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه گفتمان توسعه می‌تواند ذهنیت‌ها را اصلاح کند، اظهار کرد: همه مدیران اقتصادی استان بدون شک دنبال توسعه هستند و این بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: در موضوع توسعه اقتصادی بسیار مهم است که وقتی نامی از مکانی برده می‌شود دارای ذهنیتی مثبت از آن مکان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، مجموعه‌ای از گفتارها، گزاره‌ها و تجارب قدیمی را در فراهم کردن فضا برای ایجاد ذهنیت سرمایه گذاری مهم تلقی کرد و گفت: چرا در کردستان گمشده ما توسعه است و ما توسعه نداشته‌ایم.

وی در ادامه عنوان کرد: در دهه ۶۰ افرادی با گلوله تفنگ باعث شدند که سرمایه‌ها از استان ما خارج شود، چون به نام دفاع از مردم کُرد با تفنگ با مردم صحبت کردند که در این شرایط سرمایه گذاری صورت نمی‌گرفت، چون امنیت نبود.

فیروزی اضافه کرد: اگر امروز مواظب نباشیم همان گفتمان دوباره بازتولید می‌شود و اگر القا نکنیم که این استان امن است دوباره سرمایه‌های مادی و معنوی از استان خارج می‌شوند.

وی الزامات رشد و توسعه اقتصادی را انباشت سرمایه، بهره وری و نوآوری دانست و گفت: اگر هر سه این الزامات نباشند توسعه اقتصادی را نیز نخواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه همه به تصویرسازی مناسب ذهنی در مورد کردستان باید کمک کنیم، افزود: برجسته کردن نقاط ضعف باز همان فضای منفی را خواهد ساخت و سرمایه‌ها از استان خارج می‌شود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اعلام اینکه درآمد استان کردستان در سال گذشته 12 هزار میلیارد تومان بوده است، عنوان کرد: درآمد استان 65 درصد از بخش خدمات، 25 درصد کشاورزی، 10 درصد صنعت و مابقی مربوط به معدن و ... بوده است.

فیروزی با اشاره به اینکه همه اقتصاددانان معتقدند که درآمد استان باید به دو برابر افزایش یابد، تاکید کرد: باید فضای مناسب ذهنی را در مورد کردستان بسازیم تا سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری در استان کنیم.

وی در ادامه همچنین اعلام کرد: 95 هزار میلیارد ریال منابع 12 بانک‌ استان در سال گذشته بوده است که بالغ بر 81 هزار و 900 میلیارد ریال معادل 85.7 درصد وام به متقاضیان داده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان همچنین اعلام کرد: 490 میلیون دلار در سال 96، صادرات داشتیم که در سال گذشته این میزان به 1.3 میلیارد دلار رسیده است و در واقع صادرات ما 157 درصد افزایش داشته است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با انتقاد از اینکه از کردستان به عنوان گرانترین استان کشور یاد می‌شود، گفت: این مسئله باعث ایجاد ذهنیت منفی در مورد استان ما می‌شود و انباشت سرمایه به نفع دیگر استان‌های کشور از استان ما خارج می‌شود.

فیروزی با تاکید بر اینکه کردستان گرانترین استان کشور نیست، خاطرنشان کرد: متاسفانه شیب گرانی را با گرانی اشتباه می‌گیرند در صورتی که قیمت بسیاری از کالاهای استان ما کمتر از میانگین کشوری است.

 

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار :2 خرداد 98، کد خبر:98030200659 www.isna.ir،

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین