شعارسال:به نقل از «دیلی تلگراف»، صندوق نجات کودکان هشدار داد که احتمال مرگ بیش از 50 هزار کودک یمنی تا پایان سال جاری به دلیل بیماری و گرسنگی حاصل از جنگ در این کشور وجود دارد.
به گفته گروه های بشردوستانه،حدود 130 کودک به طور روزانه در یمن که یکی از فقیرترین کشورهای جهان عرب است،می میرند.
علت اصلی این مرگ و میرها،گرسنگی و شیوع وبا در این کشور جنگ زده است.
بر اساس گزارش صندوق نجات کودکان،حدود 40 هزار کودک در سال جاری در نتیجه سوء تغذیه جان خود را از است داده اند و این تعداد تا پایان سال به بیش از 50 هزار نفر می رسد.
«تامر کرولوس»،رئیس صندوق نجات کودکان در یمن در این باره گفت:این مرگ و میرها همانقدر که قابل پیشگیری هستند،غیر قابل قبولند.
شیوع بیماری وبا و افزایش سوء تغذیه کودکان یمنی در حالی است که عربستان سعودی،محاصره بخش هایی از یمن که در اختیار نیروهای انصارلله قرار دارد را تشدید کرده است و به این ترتیب امکان امدارسانی به این مناطق وجود ندارد.
تنگ کردن حلقه محاصره،موجب بسته شدن کامل بندر «حدیده» که محل ورود غذا به یمن است و همچنین تعطیلی فرودگاه صنعا شده است که هواپیماهای امدادرسانی برای تحویل دارو و دیگر دیگر کمک های انسانی در آنجا فرود می آیند.
شعارسال ،با اندکی تلخیص اضافات برگرفته خبرگزاری شبستان،تاریخ انتشارات 25آبان 96،کدخبر: 669868 ، www.shabestan.ir