پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۴۰۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
تهیه‌کننده برنامه گفت‌وگومحور «پیش‌رو» درباره لزوم رعایت اصل چندصدایی در صداوسیما، اظهار کرد: معمولا دیدگاه‌های مختلف به دلایل متفاوتی ترجیح می‌دهند که به نقد کشیده نشوند و در نهایت هم توپ در میدان صداوسیما می‌افتد.
شعارسال: تهیه‌کننده برنامه «پیش‌رو» شبکه چهار ـ در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به لزوم رعایت اصل چندصدایی در صداوسیما چقدر بستر این موضوع در تلویزیون فراهم است؟ خاطرنشان کرد: به عنوان کسی که سال‌ها کار مطبوعاتی انجام داده و بعد وارد صداوسیما شده است، معتقدم آن چیزی که امروز اسم آن را محدودیت می‌گذاریم فقط به صداوسیما برنمی‌گردد. معمولا دیدگاه‌های مختلف به دلایل متفاوتی ترجیح می‌دهند که به نقد کشیده نشوند و در نهایت هم توپ در میدان صداوسیما می‌افتد.

او با بیان اینکه منکر این نیستم که صداوسیما خط قرمزهایی دارد، افزود: اما به جرأت می‌گویم خط قرمزهای صداوسیما بسیار کمتر از آن چیزی است که مخاطب روی آنتن می‌بیند. چرا که فرهنگ پاسخگویی و نقد شدن توسط یک دیدگاه متفاوت هنوز در بین مسؤولان ما که باید پاسخگو باشند نهادینه نشده است. به جرأت می‌گویم هیچ مسؤولی نیست که بخواهد حرف بزند و این امکان برای او در شبکه‌های تلویزیونی فراهم نباشد ولی دوستان دوست دارند که خودشان فقط حرف بزنند و هیچ کس آن‌ها را نقد نکند و سوالی هم نپرسد.

زخمتکش در ادامه با اشاره به اهداف تولید برنامه «پیش‌رو»، خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل تولید این برنامه این بود که احساس کردم در مسائل روز به ویژه در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی جای دو دیدگاه متضاد که روبروی هم بنشینند و نظراتشان را مطرح کنند، در میان برنامه‌های تلویزیونی خالی است.

او با بیان اینکه «عموما برنامه‌های گفت‌وگو محور در تلویزیون یک‌طرفه است»، ادامه داد: اغلب اینگونه‌ است که یک نفر با حضور در برنامه از دیدگاه‌های خود سخن می‌گوید و شاید در برنامه‌های بعدی از دیدگاه‌های متفاوتی برای حضور در برنامه دعوت شود یا اینکه افرادی در یک برنامه مناظره‌ای مقابل هم می‌نشینند که تفاوت دیدگاه چندانی با هم ندارند. به همین خاطر هم تصمیم گرفتیم تا در برنامه «پیش‌رو» دیدگاه‌های مختلف و متفاوت را روبه‌روی هم قرار دهیم.

تهیه‌کننده برنامه «پیش‌رو» با اشاره به چالش‌های تولید برنامه‌های مناظره‌ای در تلویزیون اظهار کرد: در راستای تولید این برنامه با دو مشکل بزرگ مواجه بودیم. اول اینکه جامعه ما هنوز به این سمت از تحمل و تحلیل نرسیده است که اگر حرف جسورانه‌ای را می‌شنوند با فکر و تحلیل با آن مواجه شود. از سوی دیگر مسئولان ما نیز آنچنان که باید پاسخگو نیستند.

او با بیان اینکه «فضای مناظره‌ای هنوز برای مسئولان ما آن طور که باید جا نیفتاده است»، بیان کرد: در کل برخی از مسئولان حاضر به پاسخگویی نیستند ولی ما تلاش می‌کنیم تا با ساخت مستندهای کوتاه در برنامه مسؤولان را تحریک کنیم تا به سوالات ما پاسخ دهند.

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری  ایسنا، تاریخ انتشار: 13اسفند 1396، کدخبر: 96121206476،www.isna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
0
0
ختگی جامعه را باید توسط فرهنگیان و اندیشمندان به وجود اورد که نیاز به حمایت مسئولان دارد و صدا و سیما بزرگترین نقش را در این فرهنگ سازی ایفا میکند
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین