شریعتمداری در بدو ورود به شهر اربیل در گفتگو با رسانه ها هدف از برگزاری این همایش را توسعه و ساختارمند کردن روابط اقتصادی با اقلیم کردستان عراق دانست.
همایش فرصت های اقتصادی ایران و اقلیم تا ساعتی دیگر با حضور مقامات عراق و منطقه کردستان عراق به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران و عراق، استانداران غرب کشور، اتاق های بازرگانی ایران و عراق در اربیل آغاز بکار خواهد کرد.
ارزش تبادل تجاری جمهوری اسلامی ایران با منطقه کردستان عراق در سال بالغ بر 7 میلیارد دلار بود که با حضور گروه تروریستی و تکفیری داعش و آغاز جنگ، این روابط بشدت کاهش یافت.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایرنا ، تاریخ انتشار: 12 ارديبهشت 1397 ، کدخبر: 82903708 ، www.irna.ir
ن.ف83
ا.ح75
ا.ف75
ن.ف83