پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۵۱۱۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۶
روز گذشته و همزمان با نخستین روز برپایی الکامپ بیست و چهارم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از «صیانت و حفاظت از داده‌های شخصی» رونمایی کرد.

شعار سال: یک شب مانده به افتتاح بیست و چهارمین رویداد الکامپ تهران، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم، طی توییتی اعلام کرد، که در نخستین روز از برپایی این رویداد از لایحه‌ی پیشنهادی «صیانت و حفاظت از داده‌های شخصی» رونمایی خواهد شد.

حق ما، وظیفه شماست!

به نظر می‌رسد این تصمیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال درخواست مکرر کاربران از وی صورت گرفته است. نگاهی به توییتر نشان می‌دهد در طول ما‌ه‌های گذشته و پس از فیلترینگ تلگرام، کاربران به طور مرتب با مخاطب قرار دادن آذری جهرمی به وی یادآور می‌شدند که دسترسی به اینترنت آزاد، گردش آزاد اطلاعات و حفاظت از حریم خصوصی حق مسلم کاربران و وظیفه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، لایحه‌ی «صیانت و حفاظت از داده‌های شخصی» را یک زیربنای قانونی استوار برای حمایت از حقوق بنیادی و اساسی مردم ایران می‌داند که پس از ماه‌ها بحث و بررسی آماده شده است.

نخستین لایحه فضای مجازی

وی درباره این لایحه گفت: «پیش از این در فضای مجازی و برای سرویس‌هایی که هر روز با سرعت بیشتری در حال رشد هستند، لایحه‌ای نداشتیم. همچنین اطلاعاتی از شهروندان ایرانی در سرویس‌های بین‌المللی ضبط و ثبت می‌شد که قابلیت پیگیری نداشت. به همین دلیل برای رعایت صیانت از داده‌های مردم در حوزه سرویس‌های بین‌المللی هم در تلاشیم. برای این قانون نیاز به تعاملات بین‌المللی داریم.این لایحه تنها مختص به پیام‌رسان‌ها نبوده و تمامی کسب‌وکارها را شامل می‌شود و امیدواریم پس از این لایحه به لایحه‌ی کپی‌رایت ورود کنیم

یک گام به جلو

به گفته آذری جهرمی این لایحه نخستین تجربه وزارت ارتباطات در تدوین لایحه‌ای قانونی است که ضمن بهره‌گیری از متخصیص دانشگاهی، از ظرفیت CrowdSourcing یا جمعی سپاری نیز به طور کامل استفاده شده است. البته حدود دو ماه پیش اتحادیه اروپا نیز در راستای حفاظت از حریم خصوصی کاربران قانونی مشابه به نام حفاظت از داده‌ها یا GDPR را اجرایی کرد.

هرچند که از مرحله تدوین لایحه تا تصویب و اجرایی کردن آن راه زیادی پیش رو است، اما با این حال می‌توان از آن به عنوان یک گام مثبت در مسیر احقاق حقوق شهروندی یاد کرد و به اجرای آن خوشبین بود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری گسترش، تاریخ انتشار 7 مرداد 97، کدمطلب: 35037، www.gostaresh.news


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
0
0
ا.ف75
چقدر خوبه که در مجلس جدیدا داریم می ریم به سمت قانون هایی که تو دینمون نیست
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۸
0
0
امیدوارم.اینطور که کفته شده واقعا عمل بشه و بعدا گندش در نیاد
س.د76
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین