پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۱۷۶۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۸

هرمزگان با 821 طرح به استقبال هفته دولت می رود

استاندار هرمزگان گفت: 821 طرح عمرانی به ارزش 19 هزار و 360 میلیارد ریال همزمان با هفته دولت در این استان به بهره برداری می رسد.

شعار سال: فریدون همتی با تشریح برنامه‌ها و طرح‌های هفته دولت اظهار کرد: در هرمزگان به دلیل ظرفیت‌های عظیم دریا، بنادر بزرگ، انرژی، شیلات و گردشگری علاوه بر اقدامات استانی فعالیت‌های فراوان ملی نیز انجام می‌شود و فرصت توسعه را در این منطقه فراگیر و پرشتاب کرده است. وی با تاکید بر اینکه باید از این فرصت برای جذب اعتبارات ملی و همچنین جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی استفاده کنیم، افزود: دولت و مجلس به دنبال اجرای اصل ۴۴ است تا سهام بنگاه‌های خصولتی را به مردم واگذار کنند.

استاندار در ادامه از اجرای شش واحد بزرگ در پارسیان در ابعاد مگاطرح خبرداد و اظهار کرد: بخش خصوصی در این شهرستان به دنبال اخذ مجوزها و اجرای این طرح‌ها است و دولت نیز با حمایت از این اقدامات فرآیند سرمایه‌گذاری را تسهیل بخشیده است.همتی با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان به خصوص در منطقه ویژه پارسیان تصریح کرد: احداث بندر بزرگ پارسیان با هدف فراهم‌سازی زیرساخت صادرات و فعالیت بنگاه‌های عظیم در این منطقه در حال اقدام است.وی با اشاره به اهمیت اقدامات و برنامه‌های دولت در شرق هرمزگان خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه ۴۰۰ مگاواتی سیریک با سرمایه‌گذاری روسیه برای تامین برق مورد نیاز توسعه منطقه مکران در حال اجرا است و همچنین احداث دو پالایشگاه نفت سنگین در منطقه جاسک و ارتقای جاسک به منطقه آزاد نیز در حال بررسی و اقدام قرار گرفته است.

استاندار ادامه داد: در حوزه مرکز استان نیز برنامه‌هایی برای اضافه کردن ۲۵۰۰هکتار به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در دستورکار قرار دارد و برای اقدام بعدی اراضی برای توسعه صنایع و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ویژه توسعه صنعت فولاد آماده‌سازی می‌شود.وی از برگزاری جلسه مشترک مدیریت استان با ایمیدرو به منظور تکمیل زنجیره فولاد و توسعه این صنعت به تولید ۱۰ میلیون تن در هرمزگان خبرداد و افزود: فاز سه پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس نیز تا پایان سال جاری تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.استاندار ادامه داد: فاز چهار ستاره خلیج‌فارس نیز پس از وارد مدار شدن فاز سه، آغاز خواهد شد و تا پایان دولت تدبیر و امید به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه بهره‌برداری از فاز سه نفت ستاره خلیج فارس، هرمزگان را به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده واحد میعانات جهان مطرح خواهد کرد، افزود: با تکمیل این فاز ظرفیت این پالایشگاه به ۳۶ تا ۴۰ میلیون لیتر بنزین و همچنین ۱۲میلیون لیتر میعانات گازی خواهد رسید.همتی با اشاره به ظرفیت عظیم کشتی‌سازی و صنایع فراساحل استان گفت: با برگزاری جلسات مشترک با شرکت ملی نفتکش و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران توافق شد که تعمیرات کشتی‌های خود را در کشتی‌سازی هرمزگان انجام دهند که در صورت اجرایی شدن این مصوبه ظرفیت عظیمی در حوزه ایجاد فرصت‌های اشتغال فراهم خواهد شد.نماینده عالی دولت در هرمزگان اقدام بنگاه‌های بزرگ حمل‌و‌نقل دریایی کشور در استفاده از ظرفیت‌های ایزوایکو را مهم‌ترین گام در توسعه کشتی‌سازی دانست و افزود: البته شرکت ایزوایکو متعهد شد سرعت عمل و افزایش اقدامات فنی و کیفی خود را ارتقا بخشد.

استاندار هرمزگان در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت بالای هرمزگان در حوزه حمل‌و‌نقل تصریح کرد: مطابق آمار‌های ارائه شده بیش از سه هزار خودرو سنگین به‌صورت روزانه وارد استان و از آن خارج می‌شوند که می‌توان از این ظرفیت در ایجاد فرصت‌های اشتغال جدید برای مردم استفاده کرد. وی به ظرفیت عظیم تجاری هرمزگان و فعالیت گمرکات این استان اشاره کرد و افزود: آمارها بیانگر انجام بیش از ۵۰ درصد تجارت کشور در هرمزگان است که این ظرفیت قابلیت ارتقا دارد.همتی در ادامه به ساماندهی بیش از ۸۰۰فروند لنج فعال در بخش تجارت سنتی استان همزمان با سفر وزیر کشور اشاره و اظهار کرد: اقدامات ویژه‌ای به منظور حمایت از فعالان در این حوزه در حال اجرا است که می‌توان به معافیت مالیاتی، اختصاص سهمیه سوخت و اخذ مجوز برای بنادر دارای سابقه فعالیت استان اشاره کرد.استاندار از فعال‌سازی بازارهای ملوانی استان با هدف حمایت از ساحل نشینان و ایجاد اشتغال پایدار خبر داد که در دستور کار دولت قرار گرفته است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار 4 شهریور 97، شماره: 3431641

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
ا.ف75
خداییش چرا باید تموم طرح ها تو هفته دولت اجرایی بشه؟
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین