پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۳۴۶
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱
مدیر اجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد 'UNEP' گفت: اگر نتوانیم محیط زیست را به درستی مدیریت کنیم در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد و آینده انسان ها با چالش روبرو می شود.

شعار سال: آخیم اشتاینر روز شنبه در دومین سمینار بین المللی محیط زیست دین و فرهنگ اظهار کرد: محیط زیست، فرهنگ و دین سه موضوع مهم برای حضور انسان بر روی کره خاکی است.

وی گفت: سازمان ملل توانست دنیا را متعهد کند برای مساله ای که به تمام جهانیان مرتبط است و آن هم حفاظت از محیط زیست در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای است.

اشتاینر ادامه داد: عملکرد هفت میلیارد جمعیت بر روی کره زمین جو کره خاکی را تغییر داده که اگر این روند تغییر نکند و برای نسل های آینده شرایط بهتری ایجاد نکنیم قطعا با مشکلات و چالش های جبران ناپذیری مواجه خواهند شد.

وی گفت: امروزه می توانیم تاثیر فعالیت های بشری را بر روی کره زمین اندازه گیری کنیم و بر همین اساس فعالیت ها را شکل دهیم.

رئیس اجرایی یونپ ادامه داد: در سازمان ملل سعی کردیم دستور کار جدیدی برای توسعه پایدار برنامه ریزی کنیم که این دستور کار با 17 هدف تهیه شده است که توجه به توسعه پایدار در آن تاکید شده است.

وی گفت: براساس این دستور کار باید پیشرفت اقتصادی براساس تعهد به توسعه پایدار صورت گیرد که نقش مردم در مشارکت و رونق اقتصادی برای رسیدن به این هدف بسیار تاثیرگذار است.

مدیراجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل تاکیدکرد: فرهنگ ، اعتقادات، ارزش ها و معیارهای اخلاقی جوامع را به هم نزدیک تر می کند، آنچه در پاریس مورد موافقت قرار گرفت فقط یک شعار نبود بلکه روز گذشته سازمان ملل موافقتنامه ای را در همین راستا امضا کرد تا کشورها در کنار هم با چالش های محیط زیستی روبرو شوند.
رئیس یونپ ادامه داد: تا چند سال آینده جمعیت زمین به 10 میلیارد نفر خواهد رسید بنابر این با این روشی که در پیش گرفته ایم و منابع طبیعی را غارت می کنیم ادامه یابد دیگر چیزی برای نسل آینده باقی نخواهد ماند.

وی تاکید کرد: نباید اجازه دهیم تفاوت های فرهنگی و دینی موجب اختلاف بین جوامع مختلف شود، سازمان ملل و یونت یک نهاد غیرمذهبی هستند اما به فرهنگ و مذهب برای توسعه پایدار احترام می گذارند رابطه بین انسان و زمین آینده ما را تعیین می کند.

اشتاینر گفت: تخریب محیط زیست فقط برای ایران نیست اما در این کشور مشکلاتی مانند کمبود آب، آلودگی خاک به چشم می خورد که باید جدی گرفته شود.

مدیراجرایی برنامه محیط زیست سازمان ملل: روزانه هفت میلیون نفر در دنیا به علت انواع آلودگی ها در درون و بیرون منازل خود دچار مرگ زودرس می شوند که در این میان اهمیت حفظ محیط زیست بیش از پیش آشکار می شود.

اشتاینر گفت: با عملکرد خود در حال تهی کردن اقیانوس ها از آبزیان و منابع طبیعی از تنوع زیستی هستیم، به علت توسعه و ایجاد ثروت منابع طبیعی در حال نابودی است.

وی تاکید کرد: من باور دارم که در این سمینارها و صحبت ها می توانیم آینده بهتری را ترسیم کنیم، موانعی مانند جغرافیا، فرهنگ و دین جوامع را از هم جدا کرده اما برگزاری این گونه سمینارها می تواند این موانع را برطرف کند تا تمام دنیا به کره زمین احترام بگذارند.

وی گفت: مشکل امروز ما در طبیعت اقیانوس ها و یا جو زمین نیست بلکه در عملکرد ما انسان ها است و اینکه چگونه مسئولانه زندگی کنیم که برگزاری چنین سمینارها را این مشکلات را برطرف و رسیدن به اهداف توسعه پایدار را ترسیم کند که امیدوارم در مدت دو روز برگزاری این سمینار فصل جدیدی از صحبت ها در این راستا شکل گیرد.

همایش دو روزه بین المللی محیط زیست، دین و فرهنگ امروز شنبه با حضور رییس جمهوری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، مدیر منطقه ای یونسکو در ایران و نمایندگان 9 مذهب دنیا در سازمان حفاظت محیط زیست آغاز به کار کرد.

در این همایش رهبران مذهبی از ادیان و مذاهب مختلف مسیحی، بودایی، شیعه، سنی ، یهودی و زرتشتی و نمایندگانی از کشورهای آفریقای جنوبی، اوگاندا، کنیا، امریکا، کانادا، فنلاند، ترکیه، آلمان، ایتالیا، انگلیس، تایلند، اندونزی ، فیلیپن و هند حضور دارند.

همایش بین المللی محیط زیست، دین و فرهنگ به عنوان رویکردی نوین در زمینه دستور کار 2030 و اهداف توسعه پایدار با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، برنامه سازمان ملل متحد (یونپ) و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی (یونسکو) برگزار می شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ انتشار 4 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 82045684: آدرس سایت: www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین