پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۵۲۸
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
افکار عمومی و محافل سیاسی انگلیس از اظهارات اخیر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در این باره که " مردم انگلیس به رای دادن برای ماندن در اتحادیه اروپا رای بدهند"، واکنش نشان داده و آنرا دخالت در امور داخلی کشورشان دانستند.

شعار سال: باراك اوباما در جریان سفر سه روزه پنجشنبه شب گذشته خود به لندن، تلاش كرد با ارائه تصوری منفی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت، مردم این كشور را به دادن رای برای ماندن در این اتحادیه تشویق کند.

هر چند اوباما در موضع گیری خود برای ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا، این کشور را متحد بزرگ آمریکا بویرژه در مقابله بر تروریسم معرفی کرد ولی در عین حال گفت: نتیجه تصمیم شما ( در همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ) مورد توجه دقیق آمریكاست و مردم انگلیس در همه پرسی به ماندن رای دهند.


به گفته کارشناسان امور بین الملل، دخالت رئیس جمهور آمریکا در امور داخلی انگلیس و تاکید بر این همه پرسی، با واکنش افکار عمومی و محافل سیاسی این کشور رو به رو شد و برای اولین بار طرفداران ماندن و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا علیه آنچه دخالت های اوباما خواندند، همنوار شدند.

یک شهروند انگلیسی در گفت وگو با " بی بی سی " گفت: اوباما بهتر است به جای دخالت در امور داخلی انگلیس، قانون فروش اسلحه در آمریكا را كه تاكنون منجر به كشته شدن شمار زیادی از شهروندانش شده است را لغو كند.

"دارن" یک شهروند دیگر انگلیسی نیز گفت: هنوز تصمیمی در خصوص ماندن یا خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نگرفته ام، اما اظهارات اوباما تغییری در دیدگاه او و بسیاری از افرادی كه می شناسد نگذاشته است.

نتایج نظرسنجی شبكه اسكای نیوز كه روز یكشنبه منتشر شد نشان می دهد كه بسیاری از مردم انگلیس بر این باورند كه اظهارات اوباما در ارتباط با ضرورت حضور انگلیس در اتحادیه اروپا تاثیری بر روی نظر آنها در همه پرسی 23 ژوئن نگذاشته است.

براساس نتایج این نظرسنجی، 57 درصد از كسانی كه مورد پرسش واقع شده اند گفتند كه اظهارات اوباما بر روی رای آنها در مورد ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپا، بی تاثیر بوده است.

نتایج یاد شده موید آن است كه تنها 25 درصد از مردم گفتند كه سخنان اوباما بر نظر آنها برای رای دادن به ادامه حضور انگلیس خیلی موثر بوده و 17 درصد نیز گفته اند كه این تاثیر بر روی آنها خیلی كم بوده است.

برخی نمایندگان محافظه‌کار در پارلمان انگلیس، رئیس جمهور آمریکا را به دخالت در امور سیاسی این کشور متهم کرده‌اند.

نمایندگان محافظه کار این پرسش را مطرح کرده اند که اگرعضویت در اتحادیه های منطقه ای امری مثبت است، چرا آمریکا خود مبادرت به تشکیل چنین اتحادیه ای با مشارکت کشورهای همسایه نمی کند.

"جان ردوود" وزیر سابق کابینه انگلیس و از مخالفان عضویت این کشور در اتحادیه اروپا خطاب به اوباما اظهار داشت که چرا خود شما یک اتحادیه آمریکایی ایجاد نمی‌کنید تا مکزیک بتواند مرزهای مشترکی با آمریکا داشته باشد، کوبا بتواند مالیات‌های آمریکا را برای خودش مصرف کند و برزیل بتواند قوانینی را بر آمریکا اعمال کند که خود آمریکا خواستار آن نیست.

"تام پرسگلاو" از محافظه کاران انگلیسی نیز ضمن انتقاد شدید از اوباما، گفت: مسئله عضویت در اتحادیه اروپا مربوط به مردم انگلیس است و هیچ مقام خارجی نمی تواند به مردم انگلیس بگوید چه کاری در این باره انجام دهند.

"اوون پترسون" یکی از وزیران سابق انگلیس نیز تأکید کرد: این کاملاً به‌نفع آمریکاست که یک انگلیس قوی از همه ارتباطات خود با کانادا، نیوزلند و آسیا برای گسترش تجارت آزاد جهانی استفاده کند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار 6 اردیبهشت 1395، کد مطلب: 165098: آدرس سایت: www.mizanonline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین