پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۵۵۴۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان گفت: در پنج ماه گذشته از امسال 942 هزار و 360 لیتر سوخت قاچاق در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، 375 درصد افزایش یافته است.

شعار سال: علی خداویسی روز دوشنبه در پنجمین جلسه اصلی کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان اظهار داشت: در این مدت 145 هزار و 417 بطر قوطی مشروبات الکلی کشف شد که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 29 درصد کمتر بود.

وی افزود: در همین مدت، 23 میلیون و 690 هزار و 60 نخ سیگار قاچاق کشف شد که این رقم نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، 50 درصد کاهش یافته است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان از کشف 821 هزار و 217 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی در پنج ماه گذشته از سال 97 خبر داد و یادآور شد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 83 درصد کاهش نشان می دهد.

خداویسی اضافه کرد: امسال همچنین سه میلیون و 320 هزار و 367 قلم داروی قاچاق در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 55 درصد بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه در این مدت، سه هزار و 789 دستگاه موبایل قاچاق در کردستان کشف و ضبط شد، تاکید کرد: این رقم نسبت به 22 هزار و 836 دستگاه سال پیش در همین مدت، 83 درصد کاهش را نشان می دهد.

خداویسی، تعداد باندهای قاچاق متلاشی شده در استان را در پنج ماهه اول امسال 35 فقره بیان کرد و افزود: این آمار نسبت به سال گذشته در همین مدت، شش درصد بیشتر است.

۳۵۷۵ واحد انبار در کردستان شناسه دار شده اند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این نشست گفت: از آغاز طرح ساماندهی انبارها در کشور (در سال ۹۵) تاکنون مشخصات سه هزار و ۵۷۵ واحد انبار بخش خصوصی و دولتی در استان ثبت و شناسه دار شده اند.

محمد دره وزمی با اشاره به اینکه این طرح با هدف شفاف سازی گردش کالا از تولید به مصرف و مبارزه با قاچاق و احتکار کالا اجرا می شود، افزود: در سال های ۹۵ و ۹۶ هر کدام یک هزار و ۵۵۰ انبار و امسال نیز ۴۷۷ انبار در سامانه ثبت انبارها به ثبت رسیده است.

وی از اجرای مرحله دوم ثبت انبارها در استان در شهریور امسال خبر داد و گفت: در شرایط کنونی و با توجه به کشف چند مورد احتکار انبار، بسیار به صرفه است و احتکار کالا را به شدت کاهش می دهددره وزمی با تاکید بر اینکه هیچ انباری بدون داشتن شناسه به رسمیت شناخته نمی شود، اضافه کرد: ستاد مبارزه با احتکار با همکاری دستگاه های مربوطه در استان تشکیل شده و به صورت انجام گشت های مشترک در حال کنترل بازار و انبارهای کالا است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان با اشاره به اینکه در پنج ماهه گذشته از سال گذشته ۱۹۸ هزار و ۴۵۰ لیتر سوخت قاچاق کشف شد، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا مرداد این رقم افزایش یافته و به ۹۴۲ هزار لیتر سوخت رسیده است.

فریدون یاسمی افزود: امسال محل فروش سوخت در جایگاه باشماق، دو هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال به حساب خزانه و از سود آن هم شش میلیون ریال به حساب ۱۸ هزار خانوار مرزنشین واریز شد؛ ضمن اینکه از سال ۹۶ تاکنون در مجموع به حساب هر خانوار مستقر در شعاع ۲۰ کیلومتری مرز، 11 میلیون و 180 هزار ریال واریز شده است.

وی از کاهش ۳۸ درصدی مصرف نفت سفید در استان در پنج ماه اول امسال خبر داد و گفت: امسال مصرف نفت و گاز شش درصد و مصرف بنزین ۱۰ درصد رشد داشت.

یاسمی به اجرای طرح فروش سوخت به روستاییان و کشاورزان به صورت الکترونیکی اشاره و اظهار داشت: تاکنون برای 23 هزار خانوار روستایی کردستانی کارت الکترونیک فروش سوخت صادر شده است.

معاون ارزیابی و انطباق اداره ‌کل استاندارد کردستان نیز اظهار داشت: از ابتدای امسال تا مرداد پس از انجام 48 گشت مشترک با ارگان های مربوطه، در مجموع 159 گرم طلای قاچاق کشف و قیچی شدفرید بطی افزود: در یکسال گذشته طلای خارجی موجود در بازار با کد ایرانی افزایش یافته که نیاز است برای برخورد با این موضوع، چاره ای اندیشیده شود.

به گزارش ایرنا، مرز رسمی باشماق مریوان در کردستان یکی از مهمترین مرزهای رسمی زمینی ایران با اقلیم کردستان عراق به شمار می‌آید.

گمرکات استان کردستان با چهار شعبه فعال در سنندج، باشماق مریوان، سیرانبند بانه و شهر بانه به فعالان اقتصادی خدمات گمرکی ارائه می دهد.

گمرک سیرانبند و باشماق از مرزهای گمرکی فعال رسمی و بین المللی استان هستند و گمرک مریوان در زمینه ترانزیت، صادرات، امور مسافری و مقدار قابل توجهی در بخش واردات فعال است؛ به طوریکه روزانه 12 میلیون دلار کالا از مرز باشماق مریوان ترانزیت می شود.

مرز سیرانبند بانه نیز دومین و نزدیک ترین مرز مشترک استان کردستان با منطقه شمال عراق است که از حیث حجم صادرات کالا و شمار فعالان و شاغلان اقتصادی رتبه دوم بازارچه های این استان را به خود اختصاص داده است.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 19 شهریور 97، کد مطلب: 83028681، www.irna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
ا.ف75
واقعا نمیتونن تو این اوضاع با تموم قوا جلوی این قاچاق هارو بگیرن؟ در شرایط عادی نیستیم! چرا کسی باورش نمیشه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین