پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۳۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۷
رئیس گروه بیماری‌های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بیماری آنفلوآنزای‌ فوق حاد دام و طیور به انسان سرایت نمی‌کند و تنها موجب تلف شدن حیات وحش و طیور می‌شود.

شعارسال:رئیس گروه بیماری‌های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بیماری آنفلوآنزای‌ فوق حاد دام و طیور به انسان سرایت نمی‌کند و تنها موجب تلف شدن حیات وحش و طیور می‌شود.

سیامک‌ مسعودی‌ رئیس گروه بیماری‌های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در رابطه با شیوع آنفلوآنزا‌ی فوق حاد و بیماری نیوکَسِل‌ فوق حاد در بین طیور و حیات وحش اظهار کرد: زمانی که پرندگان و طیور به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد مبتلا می‌شوند، لاشه‌های این پرندگان را در کوره‌های مخصوصی در دامداری‌ها و دامپزشکی‌ها می‌سوزانند.



وی افزود: در برخی از مرغداری‌ها به علت فقدان کوره‌های مخصوص، لاشه‌های پرندگان مبتلا به بیماری آنفلوآنزا را در محیط آزاد رها کرده و همین موضوع باعث انتقال بیماری به حیات وحش می‌شود.

مسعودی گفت: سازمان دامپزشکی کشور برای نظارت بربیماری‌های طیور و حیات وحش اقدامات لازم را انجام داده و دام‌ها و پرندگان تلف شده بر اثر بیماری را در مکانی مجهز به امکانات لازم معدوم می‌کند.

رئیس گروه بیماری‌های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: برخی از پرندگان مانند مرغ، خروس و کبوترها که در منازل نگهداری می‌شوند، باید توسط دامپزشکی آن منطقه مورد بازرسی و واکسیناسیون‌ قرار گیرند.

وی افزود: جهاد کشاورزی در گذشته برای افرادی که به تکثیر برخی از پرندگان اقدام می‌کردند، دوره‌های آموزشی از جمله شناخت بیماری و نحوه نگهداری از پرندگان را برگزار می‌کرد.

مسعودی گفت: سازمان دامپزشکی کشور در صورت اطلاع یافتن از شیوع بیماری در میان پرندگان و حیوانات، سریعاً نسبت به معدوم سازی و واکسیناسیون آن‌ها اقدام می‌کند.

رئیس گروه بیماری‌های حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه بیان کرد: بیماری نیوکَسِل‌ میان حیوان و انسان مشترک نیست، اما افرادی که در آزمایشگاه‌ها مشغول به کار هستند، اگر به طور مکرر با این بیماری برخورد کنند، ممکن است از نظر بینایی دچار مشکل شوند.

وی افزود: آنفلوآنزای‌ فوق حاد بیماری‌ای نیست که به انسان سرایت کند، اما این بیماری باعث تلف شدن طیور و حیات وحشی می‌شود که درگیر این بیماری شده‌اند، به طوری که تلفات این بیماری در بین حیوانات بسیار زیاد است.

مسعودی گفت: طی 10 سال اخیر سازمان دامپزشکی کشور نسبت به استفاده از طیور مبتلا به بیماری آنفلوآنزا هشدارهای لازم را به شهروندان داده است، به این صورت که اگر کسی بخواهد گوشت پرنده و دامی را مصرف کند باید آن را در حرارت مستقیم قرار دهد و یا اینکه آن را از فروشگاه‌ها و مراکز خرید مطمئن و تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور تهیه و خریداری کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار26مهر، کدخبر: 6700933،www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
0
0
تلف شدن حیوانات هم مهمند و باید جلوی این آنفولانزا زودتر گرفته شه.
م.ا75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین