پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۳۸۰
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
نتایج یک پژوهش ژنتیکی جدید تصویر کامل‌تری از تغییراتی ارائه داده است که سرطان سینه در دی.ان.ای افراد ایجاد می‎کند و این موضوع فرصت‌های بالقوه‌ای برای درمان این بیماری فراهم آورده است.

شعار سال: این مطالعه بر روی 560 ژنومِ یا کدهای کامل ژنتیکی سرطان سینه موجب کشف پنج ژن جدیدِ مرتبط با این بیماری شده است.


ژنومِ انسان، همۀ مادۀ ژنتیکی یک فرد است که دستورالعمل‌های ارثی برای ساخت، پیشبرد و نگهداری یک موجود زنده را در خود دارد.

به گفتۀ محققان مرکز سانگر، یک مؤسسۀ تحقیقات ژنومیک و ژنتیک در بریتانیا که پژوهش را صورت داده‌ است، نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که ژنوم‌های سرطان سینه «بسیار منحصر به فرد» هستند.

گروه تحقیقاتی این مرکز به مطالعۀ ژنوم‌ 560 بیمار در مناطق مختلف دنیا پرداختند که 4 تن از آن‌ها مرد بودند. محور این تحقیق بررسی دگرگونی‌هایی بود که موجب رشد بیماری سرطان سینه می‌شود.

آنها دریافتند نمایۀ ژنوم زنانی که دارای ژن‌هایی هستند که آن‌ها را در خطر بالای ابتلاء به سرطان سینه و تخمدان قرار می‌دهد، کاملاً با یکدیگر و با بیماران مبتلاء به سطان سینه متمایز است.

دکتر سرنا نیک-زینال، سرپرست گروه تحقیقاتی در این باره گفت: «می‌خواهیم در آینده قادر به شناسایی ژنوم‌های منحصر به فرد سرطان باشیم تا بتوانیم درمانی را که بیشترین شانس موفقیت را برای یک زن یا مرد مبتلا به سرطان سینه دارد، تشخیص دهیم

به گفتۀ پروفسور سر مایک استراتون، مدیر مؤسسۀ سانگر کشف جهش‌های ژنتیکی یک امر «حیاتی» برای درک علل سرطان و دستیابی به درمان‌های بهتر است.

وی گفت: «این مطالعۀ بزرگ که به بررسی بسیار دقیق هزاران جهش در ژنوم‌های 560 مورد پرداخته است، ما را به شرح کامل تغییرات در دی.ان.ای بر اثر ابتلاء به سرطان سینه بسیار نزدیک‌تر کرده است

بر اساس آنچه متخصصین سرطان شناسِ این مطالعه می‌گویند، پژوهش‌هایی از این دست گامی رو به جلو در بحث درمان بر اساس مشخصات فردی هر شخص به حساب می‌آید و مطالعاتی از این دست می‌تواند درمان موفقیت‌آمیز هر فرد مبتلا به بیماری را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری میزان ، تایخ انتشار: 14 اردیبهشت 1395 ، کد مطلب:168855 www.mizanonline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین