پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۳۱۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۳
مدیرعامل انجمن صرع ایران گفت: تعداد بیماران مبتلا به صرع در ایران حتی تا یک میلیون نفر هم برآورد می‌شود.وی با اشاره به اینکه در چند وقت اخیر برخی از داروهای درمان صرع در کشور دچار کمبود شدند، عنوان کرد: داروی بیماران صرع بسیار حیاتی است و قابل صبر و تحمل کردن نیست و حتی یک ساعت‌ هم نباید داروی این بیماران از دسترس خارج شود. تاکید ما این است که دارو همیشه در دسترس بیماران باشد، به‌ویژه داروهایی که در مدتی طولانی توسط بیمار مصرف شده و بدن بیماران با آنها آداپته شده و قابل تغییر نیست.

شعار سالداریوش نسبی تهرانی در حاشیه سومین همایش علمی Brain & Mood Day که به همت شرکت سانوفی در هتل پارسیان اوین برگزار شد، با اشاره به اینکه خوشبختانه این همایش علمی تا حدود زیادی به اهداف خود دست پیدا کرد، افزود: نزدیکی مسائل مربوط به مغز با مسائل رفتاری باعث شد تا همکاران متخصص مغز و اعصاب و روانپزشکان به‌صورت مشترک مباحث مربوط به ذهن و مغز را بررسی کنند. مطالب علمی ارائه شده در این همایش هم به‌روز و مفید بود.

وی با اشاره به اینکه در چند وقت اخیر برخی از داروهای درمان صرع در کشور دچار کمبود شدند، عنوان کرد: داروی بیماران صرع بسیار حیاتی است و قابل صبر و تحمل کردن نیست و حتی یک ساعت‌ هم نباید داروی این بیماران از دسترس خارج شود. تاکید ما این است که دارو همیشه در دسترس بیماران باشد، به‌ویژه داروهایی که در مدتی طولانی توسط بیمار مصرف شده و بدن بیماران با آنها آداپته شده و قابل تغییر نیست. غیر از داروی مهم دپاکین که دچار کمبود شده، تامین سایر داروهای وارداتی یا تولیدی هم به مشکل برخورر کرده است و اگرچه مدام گفته می‌شود دارو جزو تحریم‌ها نیست اما بطور غیرمستقیم تحت تاثیر قرار گرفته است.

مدیرعامل انجمن صرع ایران افزود: تغییر سریع داروی مصرفی بیماران ممکن نیست و در صورت ضرورت هم این کار باید در مدت چند ماه انجام شود. حتی استرس و اضطراب ناشی از کمبود دارو هم می‌تواند برای بیماران بسیار آسیب‌زا باشد.

نسبی تهرانی با بیان اینکه انجمن صرع ایران ثبت بیماران مصروع را آغاز کرده است، افزود: طبق برآوردها تا یک میلیون بیمار مبتلا به صرع در کشور داریم و علت بالا بودن این تعداد هم میزان بالای تصادفات رانندگی در کشور، وجود تعداد زیادی مجروح جنگی و وجود بیماران متابولیک ارثی است. بطورکلی میزان ابتلا به این بیماری در ایران ۳ تا ۵ درصد تخمین زده می‌شود. متاسفانه به علت برخی مسائل فرهنگی برخی از بیماران هم بیماری خود را پنهان می‌کنند و این باعث می‌شود از نظر آمارگیری تعداد بیماران کار سخت می‌شود.

او درباره درمان بیماری صرع از طریق جراحی هم‌ گفت: جراحی درمان قطعی صرع نیست و تنها در برخی از افراد مبتلا به صرع مقاوم به درمان موثر است و باعث می‌شود بیماری از حالت مقاوم به حالت قابل کنترل با دارو تبدیل شود. این درمان در ایران قابل انجام است اما انتخاب بیمارانی که شرایط لازم این کار را دارند، هم اهمیت دارد. بطورکلی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری دارو و سلامت تاریخ انتشار 10آذر 97، کدخبر: 16502، www.phana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
0
0
م.آ75
دوستان بجای شعار دهی مکانیزمی برای راحتر شدن کار این بیماران برای تهیه دارو کنند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین