پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۷۸۹۹
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۱
آمارها نشان می‌دهد شش پژوهشگر برتر کشور طی سال‌های اخیر بیش از 2500 اثر علمی در قالب پایان‌نامه و مقاله منتشر کرده‌اند .

شعار سال: امروزه دیگر داشتن اثر علمی و تاثیر آن در ارتقای اساتید به یکی از موضوعات نهادینه‌شده برای همه دانشگاه‌ها تبدیل شده است؛ موضوعی که باعث می‌شود اساتید به سمت نگارش آثار علمی اعم از مقاله و رساله حرکت کنند و گاهی نیز آنها را در جایگاه استاد مشاور و استاد راهنما قرار می‌دهد تا به روند نگارش اثر علمی از سوی دانشجویان خود نظارت داشته باشند. در این میان شاید برای بسیاری از دانشگاهیان شناخت پرکارترین اساتید دانشگاه قابل‌توجه باشد. پایگاه ایرانداک یا همان «پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» تنها مرجع داخلی است که به‌طور دقیق و با زبان آمار اسامی هشت پژوهشگر برتر را از لحاظ بالاترین میزان ثبت اثر علمی معرفی کرده است، عادل آذر با 600 اثر علمی، علی رستمی با 509، ابراهیم عباسی با 364، احمد عابدی با 352، مجتبی رفیعیان با 348، علی غفاری با 344، ناصر صنوبر با 341 و احمد قنبری با 337 اثر علمی جزء برترین پژوهشگران کشور از دید این سایت انتخاب شده‌اند؛ اساتیدی که برخی از آنها در طول یک ماه بیش از شش اثر علمی را منتشر کرده‌اند. بر اساس داده‌های ایرانداک، اکثر این اساتید در دوره کارشناسی ارشد بیشترین آثار خود را ثبت کرده‌اند و دوره دکتری و مقاطع بالاتر به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند. البته طبق آنچه این پایگاه نشان می‌دهد، تعداد آثار منتشرشده طی سالیان اخیر توسط این اساتید کاهش یافته که ممکن است یکی از دلایل آن کیفی‌تر شدن آثار عنوان شود.

در ادامه وضعیت علمی شش پژوهشگر برتر کشور که در پایگاه ایرانداک معرفی شده‌اند، آمده است.

عادل آذر؛ بیشترین استاد دارای مقاله

او یکی از اساتید بنام و در حال حاضر رئیس دیوان محاسبات کشور است. داده‌های ایرانداک 600 اثر علمی برای وی به ثبت رسانده است، به طور مثال در سال 1394، 76 اثر علمی به ثبت رسانده که با یک حساب سرانگشتی ماهی شش مقاله می‌شود. از این تعداد 439 اثر مربوط به دوره کارشناسی ارشد و 131 اثر آن در دوره دکتری بوده است.

علی رستمی، 509 مقاله علمی

دکتر علی رستمی، استاد مهندسی برق دانشگاه تبریز استاد نمونه کشوری است. او مدرک کارشناسی‌ارشد مهندسی برق ـ الکترونیک با تخصص مهندسی فتونیک را در سال 1373 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دوره کارشناسی مهندسی برق ـ الکترونیک را از دانشکده فنی دانشگاه تبریز در سال 1370 اخذ کرده است. براساس داده‌های ایرانداک، او 509 مقاله علمی به نام خود ثبت کرده و در سال 90، با 71 مقاله بیشترین اثر علمی را به ثبت رسانده است.

ابراهیم عباسی؛ 364 مقاله علمی

او عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا است و بر اساس داده‌های ایرانداک 364 اثر علمی برای او به ثبت رسیده است. سال 1391 بیشترین ثبت اثر علمی را با 71 مقاله دارد و اکثر این آثار در دوره کارشناسی ارشد بوده است. آمارهای ایرانداک نشان می‌دهد او در سال 97، تنها دو اثر از خود در این پایگاه بر جای گذاشته است.

حجت‌الاسلام احمد عابدی؛ 352 اثر علمی

چهارمین استاد ی که بیش ترین آثار علمی را طبق داده‌های ایرانداک دارد، حجت‌الاسلام احمد عابدی است. او استاد دانشگاه معارف و قرآن کریم و رئیس سابق این دانشگاه است که 352 مقاله علمی در حوزه قرآنی و معارف تا پایان سال 1394 به ثبت رسانده است. اغلب مقالات ثبت‌شده وی در دوره کارشناسی ارشد و بیشتر آن در سال 1390 صورت گرفته است.

مجتبی رفیعیان؛ 348 اثر علمی

استاد و رئیس دانشکده هنر ومعماری دانشگاه تربیت مدرس، دکتری خود را در سال 1375 و در رشته جغرافیای شهری- برنامه‌ریزی سیستم‌های شهری در دانشگاه تربیت مدرس کسب کرده است. بر اساس داده‌های ایرانداک 348 اثر علمی برای او به ثبت رسیده که در دوره کارشناسی ارشد با 304 اثر بیشترین ثبت مقاله به نام او است.

علی غفاری؛ 344 اثر علمی

استاد دانشگاه شهید بهشتی است و بر اساس داده‌های پایگاه ایرانداک تا سال 97، 344 اثر علمی به نام او در چهار مقطع کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و دکتری حرفه‌ای ثبت شده است که سهم مقطع کارشناسی ارشد با 318 اثر که در قالب استاد راهنما یا مشاور بوده، بیش از بقیه است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه فرهیختگان، تاریخ انتشار 18 بهمن 97، شماره: 2703


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین