وی افزود: اما متأسفانه شاهد اتفاقاتی هستیم که در موضوع قاچاق غیرقانونی دام نیز مشاهده شد و سیب زمینی و پیاز نیز به همان صورت بهطور کاملاً غیرقانونی از کشور خارج میشود.
معاون استاندار تهران ادامه داد: در همین زمینه سریعاً ورود کرده و نامهای به وزارتخانه مربوطه برای پیگیری موضوع صادرات غیرقانونی این محصولات شدیم که امید است بهزودی با برخوردهایی که صورت خواهد گرفت شاهد کاهش قیمت این دو محصول باشیم.
امامی امین با اشاره به افزایش قیمت مرغ بیان کرد: افزایش قیمت مرغ در چند روز اخیر تخلف بهحساب میآید و با دادستانی و جهاد کشاورزی هماهنگیهایی انجامشده تا کنترلها بهصورت منظم و دائم ادامه پیدا کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که کمبودی در زمینه مرغ منجمد و گرم وجود ندارد برای مرغ کف قیمت 13 الی 14 هزارتومانی را انتظار داریم.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 8 فروردین 1398 ، کدخبر: 13980108000401 ، www.farsnews.com