پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۶۸۶۲
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۶
غلامحسین دهقانی اظهار داشت: پس از تجاوز و سرنگونی یک پهپاد تجسسی آمریکا به قلمرو هوایی ایران، وزارت امور خارجه در نامه‌ای شکایت خود را به شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل این سازمان برد و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد به این تجاوز شکایت کرد.
 شعار سال:معاون حقوقی وزارت امور خارجه گفت: وزارت امور خارجه ایران طی نامه ای شکایت تجاوز پهپاد آمریکایی به خاک کشورمان را به شورای امنیت برد.
ایران نامه شکایت تجاوز پهپاد آمریکایی را به شورای امنیت برد
غلامحسین دهقانی اظهار داشت: پس از تجاوز و سرنگونی یک پهپاد تجسسی آمریکا به قلمرو هوایی ایران، وزارت امور خارجه در نامه‌ای شکایت خود را به شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل این سازمان برد و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد به این تجاوز شکایت کرد.

وی اضافه کرد: در این نامه ایران متذکر شده است که در صورت تکرار اقداماتی از این دست ایران دفاع از مرزهای آبی خود و مقابله با هرگونه تجاوز را حق خود می‌داند.

وی اظهار داشت: طرف آمریکایی ادعا می کند که این پهپاد وارد حریم هوایی کشورمان نشده است که البته هرگز نمی‌تواند چنین ادعایی را ثابت کند چون این پهپاد پس از انهدام در خاک ایران سقوط کرد.

دهقانی با اشاره به شکایت ایران به خاطر تحریم های آمریکا در دیوان دادگستری لاهه نیز گفت: این دیوان در قرار موقتی تحریم های آمریکا علیه کشورمان بویژه در زمینه غذا و دارو را محکوم کرده است.

وی افزود: طبق این قرار موقت دیوان دادگستری لاهه آمریکا باید در زمینه نقل و انتقالات مالی ایران بویژه در زمینه تهیه دارو تسهیل کند در حالی که هم اکنون در عمل آمریکا با فشار حداکثری در این خصوص عمل می کند.

معاون حقوقی وزارت امور خارجه گفت: ایران دفاع از حق مشروع خود را در این زمینه از طریق گزارشگر دیوان دادگستری لاهه پیگیری می کند.

بامداد پنجشنبه ۳۰ خرداد، یک فروند پهپاد جاسوسی «گلوبال هاوک» آمریکا بعد از تجاوز به حریم سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در منطقه روبروی کوه مبارک استان هرمزگان هدف آتش پدافند یکپارچه هوایی کشورمان قرار گرفت و سرنگون شد.

معاون حقوقی وزارت امور خارجه روز جمعه برای شرکت در سی و دومین یادواره شهدای شیمیایی سردشت وارد این شهر شده بود؛ رژیم بعثی عراق در هفتم تیر ۱۳۶۶ با استفاده از بمب‌های شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفتند و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.

بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع‌ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات بسیاری به وجود آورد و در پی آن سردشت اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته‌ای هیروشیما نام گرفت.

شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و ۸۵۷ شهید و چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا،تاریخ انتشار:7تیر1398،کدخبر:83373483،www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین