پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۱۷۶۱۹
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
آفریقای جنوبی با ۲۷ درصد، لسوتو با ۲۳/۶، نامیبیا با ۲۳/۱، مقدونیه با ۲۱/۶ و بوسنی با ۲۰/۸ پنج کشور اول با بالاترین نرخ بیکاری در جهان هستند.

شعار سال: بررسی از داده‌های آماری بانک جهانی نشان می‌دهد براساس این آمار، آفریقای جنوبی با ۲۷ درصد، لسوتو با ۲۳/۶، نامیبیا با ۲۳/۱، مقدونیه با ۲۱/۶ و بوسنی با ۲۰/۸ پنج کشور اول با بالاترین نرخ بیکاری در جهان هستند.

همچنین ایران با نرخ بیکاری ۱۲ درصدی خود در رتبه ۲۵ بالاترین نرخ بیکاری از میان ۱۸۰ کشور جهان قرار دارد. در بین کشورهای منطقه ترکیه با نرخ ۱۰/۹ درصدی در رتبه ۳۰، سوریه با نرخ ۸/۱ درصدی در رتبه ۵۲، عراق با ۷/۹ درصدی در رتبه ۵۵، لبنان با نرخ ۶/۲ درصدی در رتبه ۷۴، عربستان با نرخ ۵/۹ درصدی در رتبه ۸۰، روسیه با نرخ ۴/۷ درصدی در رتبه ۹۹، عمان با نرخ ۳/۱ درصدی در رتبه ۱۳۸، هند و امارات نرخ ۲/۶ در رتبه‌های ۱۴۶ و ۱۴۷، کویت با نرخ ۲/۱ درصدی در رتبه ۱۵۷، افغانستان با نرخ ۱/۵ درصدی در رتبه ۱۶۸، بحرین با نرخ ۱ درصدی در رتبه ۱۷۴ و قطر با نرخ ۱/. درصدی در رتبه ۱۷۸ جهان قرار دارند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 7 تیر 98، کد مطلب: 2120088:www.90eghtesadi.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین