پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۱۷۳۶
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۴
فرماندار ویژه میناب گفت: برداشت های غیر اصولی و استحصال های بی رویه از دشت های میناب بدون توجه به کارهای کارشناسی شده و زیست محیطی موجب شد این دشت طلایی به محلی جهت گسترش فروچاله ها تبدیل شود و نه تنها باعث توسعه کشاورزی نشود بلکه ساکنان روستایی را نیز به مشکلات عدیده ای مواجه کرد.وی بیان کرد: از نمایندگان و اعضای فراکسیون های مختلف مجلس که در این همایش حضور دارند تقاضا داریم همانگونه که استاندار و نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی آستین همت را بالا زده و احیای این دشت زخم خورده را آغاز کرده اند، اعضای فراکسیون های مجلس نیز وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی را مکلف کنند تا با تامین اعتبار شتاب بیشتری به احیای این دشت دهند.

شعار سال: محمد احمدی در نخستین همایش کشت هزاره با اشاره به جزئیات این مراسم، گفت: امروز برای مردم میناب خصوصا کشاورزان یک روز بیادماندنی خواهد شد چرا که این همایش کشت هزاره و گفتمان های تخصصی گامی موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در این شهرستان خواهد بود.

فرماندار ویژه میناب افزود: در همایش کشت هزاره و گفتمان تخصصی میزبان 14 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کمیسیون های مختلفی هستیم برای اینکه برخی از مسائل و مشکلاتی که کشاورزان ما برای صادرات در سال گذشته داشتند برای سال زراعی جاری برطرف شود.

معاون استاندار هرمزگان اظهار کرد: در سیمای کشاورزی میناب باید گفت که رتبه اول تولید انبه در کشور، رتبه اول تولید سبزی و صیفی در سطح استان، قطب پرورش میگوی کشور، رتبه اول هرمزگان در نخیلات با بیش از چهل هزار هکتار سطح زیر کشت با تنوع انواع محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری به این شهرستان تعلق دارد.

احمدی بیان کرد: خواسته اصلی همایش کشت هزاره در این است که سال گذشته به رغم وقفه ای که در صادرات وجود داشت بیش از 66 هزار تن محصول به ارزش 56 میلیون دلار صادرات انجام شده که امیدواریم در سال زراعی جاری موانعی پیش روی کشاورزان در بحث صادرات وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد: تولیدات باغی این شهرستان بیش از 150 هزار تن می باشد که بخش عظیمی از اشتغال و اقتصاد مردم این شهرستان در حوزه کشاورزی رقم می خورد.

این مقام مسئول اظهار کرد: برداشت های غیر اصولی و استحصال های بی رویه از دشت های میناب بدون توجه به کارهای کارشناسی شده و زیست محیطی موجب شد این دشت طلایی به محلی جهت گسترش فروچاله ها تبدیل شود و نه تنها باعث توسعه کشاورزی نشود بلکه ساکنان روستایی را نیز به مشکلات عدیده ای مواجه کرد.

وی بیان کرد: از نمایندگان و اعضای فراکسیون های مختلف مجلس که در این همایش حضور دارند تقاضا داریم همانگونه که استاندار و نماینده شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی آستین همت را بالا زده و احیای این دشت زخم خورده را آغاز کرده اند، اعضای فراکسیون های مجلس نیز وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی را مکلف کنند تا با تامین اعتبار شتاب بیشتری به احیای این دشت دهند.

وی یادآور شد: همانطور که گفته شد فرودگاه میناب در حال ساخت است و اگر بخواهیم برای شرق هرمزگان که منطقه ای کمتر برخوردار است توسعه ای را تعریف کنیم باید میناب را محور این رشد قرار دهیم.

احمدی بیان کرد: شهرستان میناب در حوزه های مختلف سرآمد منطقه و دارای پتانسیل های متعددی است.

فرماندار ویژه میناب خاطرنشان کرد: تمامی زحمات نخستین همایش کشت هزاره بر دوش کشاورزان بوده است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 28تیر 98، کد خبر: 98042814523، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین