پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۲۸۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی از تبدیل شدن برخی خانه ها به بانک انتقاد کرد و از هموطنان خواست تا اشیای قیمتی خود را به صندوق امانات بانک ها بسپارند.
شعار سال: رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی از تبدیل شدن برخی خانه ها به بانک انتقاد کرد و از هموطنان خواست تا اشیای قیمتی خود را به صندوق امانات بانک ها بسپارند.

سردار محسن حسن خانی در پاسخ به این سئوال که موضوع توسعه صندوق امانت بانک ها به کجا رسید؟ افزود: هم اکنون صندوق امانات بانک ها فعال هستند و یکی از توصیه های ما به مردم این است که حتما  برای نگهداری اشیای قیمتی خود از صندوق امانات بانک ها استفاده کنند.

وی ادامه داد: اکنون در سرقت از منازل بیشتر طلا، پول نقد و دلار سرقت می شود این در حالی است که برخی از خانه ها تبدیل به بانک شده است، برخی  پول را به طلا تبدیل کرده اند و طلاها را در گاو صندوق گذاشته اند با این تصور که سارق گاوصندوق را با خود نمی برد.

حسن خانی اضافه کرد: برخی از سارقان، حرفه شان این است که یک جا گاو صندوق را ببرند، برای سارق حرفه ای کاری ندارد که گاو صندوق را یک جا سرقت کند.

وی افزود: بهترین راه حلی که کارشناسان ما به آن رسیده اند، این است که هموطنان اشیای قیمتی خود را به صندوق امانات بانک ها بسپارند اما باید بانک مرکزی صندوق امانات بانک ها را در تمام استان های کشور توسعه دهد.

حسن خانی گفت: البته اگر مردم پیشنهاداتی غیر از پیشنهاد ما مبنی بر نگهداری اشیای قیمتی در صندوق امانات دارند، ارائه دهند این به این معنا نیست که ما در این زمینه همه مسائل را می دانیم گاهی به ذهن مردم پیشنهاد هایی خطور می کند که به ذهن پلیس نمی رسد.

برخی طلاهای خود را در یخچال نگهداری می کنند

رئیس پلیس آگاهی تاکید کرد: در حال حاضر پیشنهاد پلیس سپردن اشیای قیمتی به صندوق امانات است.  به هموطنان توصیه می کنیم،  پول زیاد،  طلا و دلار را در منزل خود نگهداری نکنند، برخی مقدار زیادی طلا را خریداری کرده و در یخچال خانه نگهداری می کنند در حالی که اولین مکانی که به ذهن سارق می رسد یخچال و زیر گلدان ها است.

سردار حسن خانی ادامه داد: مسائلی که به ذهن مردم می رسد پیش از آن به ذهن سارق رسیده است که اشیای قیمتی در کجای خانه نگهداری می شود؟ هموطنان باید در نظر داشته باشند که اشیای قیمتی خود را در جایی حفاظت شده، نگهداری کنند.

سارقان نیازی به دستگاه طلایاب ندارند

وی در پاسخ به این سئوال که آیا این مطلب که گفته می شود سارقان دستگاه طلایاب دارند، صحت دارد؟ گفت: این موضوع صحت ندارد، سارق نیازی به دستگاه طلا یاب ندارد، سارق حرفه ای وقتی وارد منزل می شود، می داند چه مکان هایی را باید بگردد، حداقل در دستگیرهای خودمان به این مساله نرسیده ایم که سارقان دستگاه طلایاب دارند.

وقوع سرقت را سریع گزارش دهید

وی تاکید کرد: در کشف سرقت زمان خیلی مهم است براین اساس این ساز و کاری اندیشیده شده است که هموطنان به محض وقوع سرقت با ۱۱۰ تماس بگیرند و وقوع سرقت را سریع گزارش دهند تا در شرایطی که لازم است مامور در صحنه حاضر شود.

حسن خانی افزود: یک ساعت طلایی در کشف جرم داریم، اگر آن ساعت طلایی بگذرد کشف سرقت طولانی تر می شود بر این اساس هموطنان باید سریع وقوع سرقت را گزارش دهند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، تاریخ انتشار: 23 شهریور 1398، کدخبر: 83473927 ، www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
0
0
مردم به بانک ها اعتماد ندارن متاسفانه دلشون نمی خواد کالاهای با ارزششون رو ببرن بانک
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین