پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۵۰۷۲۴
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵

احتمال اختلال بازار موبایل در پایان سال ۹۸

رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت و لوازم جانبی از احتمال اختلال بازار موبایل در پایان سال ۹۸ خبر داد.
شعارسال: رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت و لوازم جانبی از احتمال اختلال بازار موبایل در پایان سال ۹۸ خبر داد.
 
*** احتمال اختلال بازار موبایل در پایان سال ۹۸
 
 حسین غروی رام ضمن ابراز نگرانی از آینده بازار موبایل کشور، اظهار کرد:
 
درحال‌حاضر شرکت‌های واردکننده که تعدادشان به ۱۸۶ شرکت رسیده با مشکلات عدیده‌ای در زمینه تخصیص ارز و ثبت سفارش مواجه هستند.
 
در حالی که پیش‌تر اعلام کرده بودیم مصرف کشور به صورت ماهانه چیزی حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه تلفن همراه است و برای تامین آن ماهانه به ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیون دلار ارز نیازمندیم، اما طی روزهای اخیر نه تنها شاهد تامین این نیاز نبوده‌ایم، بلکه با کندی رسیدگی به درخواست‌های ثبت سفارش‌ و صف‌های طولانی نوبت رسیدگی به پروندهای واردات موبایل مواجه شده‌ایم.
 
رئیس هیات مدیره انجمن واردکنندگان موبایل و تبلت و لوازم جانبی گفت:
 
درصورتی که روند ثبت سفارش‌های موبایل و تخصیص ارز بخواهد به همین ترتیب با اختلال و کندی پیش رود، به احتمال زیاد با بازار متلاطمی در شب عید مواجه خواهیم بود و برای جلوگیری از این بحران لازم است همین حالا به فکر باشیم و موانع را برطرف کنیم.
 
*** ثبات روند عرضه و تقاضا در بازار
 
وی افزود: حالا که روند عرضه و تقاضا در بازار به ثبات رسیده، باید تدبیری اندیشده شود که تامین کالا به همین میزان فعلی صورت گیرد تا بازار موبایل متعادل بماند.
 
در غیر این صورت در ۳ ماهه‌ی پایانی سال با کمبود موبایل در بازار مواجه خواهیم شد و در پی آن شاهد موج گرانی این کالای اساسی و ایجاد نارضایتی در جامعه خواهیم بود.
 
غروی رام بیان کرد: واردکنندگان موبایل پس از اجرای طرح رجیستری تمام تلاش خود را در جهت تامین بازار و ثبات قیمت‌ها کرده‌اند که گواه آن هم مشاهده‌ی قیمت‌هایی حتی پایین‌تر از نرخ منطقه خاورمیانه است.
 
به گزارش خبرگزاری صنایع، لازم به توضیح است کنترل قیمت‌ها طی هفته‌های اخیر در حالی صورت گرفته است که با نوسان نرخ ارز و افزایش چشمگیر آن مواجه بوده‌ایم، اما با این حال واردکنندگان با وجود زیان‌دهی، قیمت‌ها را کنترل کرده‌اند.
 


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  ازخبرگزاری  صنایع  ،تاریخ انتشار:  26 آذر 1398،کدخبر:  151938 ،www.sanayepress.com
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین