پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۲۷۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵
علی اصغر زارعان دستیار رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان بازدید جمعی از اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران با اشاره به فعالیت‌های گسترده و مأموریت‌های اجرایی این سازمان در عرصه تولید علم و دستیابی به فنآوری های پیشرفته، در حوزه‌های مختلف و مرتبط با علوم، فن آوری و صنایع وابسته به لیزر، اظهارداشت: سازمان انرژی اتمی تاکنون در راستای تولید علم، با توجه به وظایف حاکمیتی خود در این عرصه و حوزه های دیگر از جمله فیزیک کوآنتوم پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.

شعارسال:دستیار ویژه رییس سازمان انرژی اتمی گفت: در سنگ بنای مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، از هیچ توان علمی و همکاری‌های بین‌المللی کشورهای خارجی استفاده نشده و رویکرد اصلی ما در این مرکز بومی سازی است.
 
علی اصغر زارعان دستیار رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان بازدید جمعی از اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران با اشاره به فعالیت‌های گسترده و مأموریت‌های اجرایی این سازمان در عرصه تولید علم و دستیابی به فنآوری های پیشرفته، در حوزه‌های مختلف و مرتبط با علوم، فن آوری و صنایع وابسته به لیزر، اظهارداشت: سازمان انرژی اتمی تاکنون در راستای تولید علم، با توجه به وظایف حاکمیتی خود در این عرصه و حوزه های دیگر از جمله فیزیک کوآنتوم پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.

وی گفت: قابلیت‌های گسترده علوم و فنون لیزر در حوزه های مختلف سلامت و پزشکی، درمان و معالجه بیماری‌ها از جمله جراحی سرطان پروستات، سنگ‌شکن کلیه و انجام دقیق و ظریف اعمال جراحی پزشکی باعث اهمیت بالای برخورداری از این حوزه علمی برای هر کشوری شده است.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: پیشرفت کشور در عرصه تکنولوژی کوآنتوم و ارتباطات امن، حسگرها، تصویربرداری کوآنتومی و اندازهگیری کوآنتومی، از جمله دستاوردهای اقتدارآمیز صنعت هسته ای و مصداق بارز تحول علمی در کشور است.

زارعان درخصوص مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران گفت: در سنگ بنای این مجموعه عظیم ملی، از هیچ توان علمی و همکاری های بین المللی کشورهای خارجی استفاده نشده و رویکرد اصلی ما در این مرکز بومی سازی است.

وی ادامه داد: امروز کشور در فن‌آوری انواع لیزرهای فیبر، دیود و دیسک به خوداتکایی همه جانبه رسیده و در مسیر افزایش توان انواع لیزرها گام‌های موثری برداشته است.

دستیار رییس سازمان انرژی اتمی یادآورشد: در آینده نزدیک لیزرهای پرتوان دیودی کوپل شده به فیبر به صورت بومی رونمایی خواهد شد.

زارعان با بیان اینکه در این مرکز یکی از معتبرترین و مجهزترین آزمایشگاههای لیزر آسیا را شاهد هستیم، گفت: علوم و فنون لیزر در صنایع مختلف جهت ساخت، تعمیر و عیب یابی قطعات دستگاه‌های حساس در صنایع مختلفی از جمله؛ دستگاه سخت‌کاری لیزری برای افزایش طول عمر و کیفیت عملکرد قالب های بدنه خودرو، دستگاه جوش لیزر مخصوص ایربگ خودرو و نیز در حوزه پیچیده استخراج و اکتشاف در صنعت نفت قابلیت و کاربرد دارد.

وی اضافه کرد: مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران با مجتمع عظیم فولاد مبارکه اصفهان پیرامون ساخت دستگاه جوش لیزر KW10 قرارداد منعقد کرده و این در حالی است که با توجه به شرایط تحریمی این مهم در انحصار معدود کشورهای غربی است و  آنها با ما همکاری نمی کنند.

دستیار رییس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: توانمندی های بومی شده استراتژیکی این مرکز توانسته نیازهای کشور را با خود باوری و در سایه عمل مجاهدانه نسبت به منویات رهبری برطرف کند.

 
 
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از خبرگزاری  ایرنا    ،تاریخ انتشار: 8   دی   1398،کدخبر:    83611901،www.irna.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Romania
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۹
0
0
هزینه هایی که برای این پروژه ها گذاشته میشه در صورتی خوبه که جلوی واردات و قاچاق و میگیره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین