پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۰۳۰۱
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵
دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران اعلام کرد که وقتی روغنی تولید و فرآیند‌های شیمیایی بر روی آن انجام می‌شود، امکان اینکه گفته شود محصول بدست آمده تراریخته است یا خیر، بسیار کم است.
شعار سال: امیرهوشنگ بیرشک با بیان اینکه در کشور از چهار نوع روغن آفتابگردان، پالم، سویا و کلزا در تولید روغن نباتی استفاده می‌شود، گفت: روغن‌های آفتابگردان و پالم در تمام دنیا روغن‌های غیرتراریخته هستند که اکثرا برای تولید روغن‌های پخت و پز و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در کشور دانه سویا و کلزا کشت می‌شود که با توجه به سخت گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی، این دانه‌ها همه به صورت غیرتراریخته هستند و روغنی که از استحصال این دانه‌های داخلی در کشور تولید می‌شود نیز همه غیر تراریخته است.

دبیر انجمن صنایع روغن نباتی ایران با تاکید براینکه روغن سویا و کلزایی که از دانه‌های کشت داخل تولید می‌شود، غیرتراریخته هستند، گفت: روغن خام سویایی که از خارج وارد می‌شود، حدود ۸۰ درصد گواهی غیرتراریخته ندارند. اما نکته مهم و قابل توجه که از سوی مراکز بهداشتی مربوطه نیز اعلام شده این است که وقتی روغنی تولید و فرآیند‌های شیمیایی بر روی آن انجام می‌شود، امکان اینکه گفته شود محصول بدست آمده تراریخته است یا خیر، بسیار کم است.

وی با اشاره به اینکه هنوز در هیچ مقاله‌ای ثابت نشده که محصولات تراریخته مضر هستند و همه صحبت‌ها در حد ادعاست، اظهار کرد: وزارت بهداشت ما را مکلف کرده است که اگر روغنی تولید کردیم که سویای آن وارداتی بود و گواهی تراریخته نیز نداشت، حتما از برچسب تغییرژنتیک یافته بر روی آن محصول تولید شده استفاده شود.

با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از وب سایت خبری اگروفرودنیوز ، تاریخ انتشار: 23 فروردین 1399 ، کدخبر: _ ، www.agrofoodnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین